Toronto Newcomers
-
"Привіт усім! Моє ім’я Валентин, і я мануальний терапевт та досвідчений масажист-реабілітолог з понад 5-річним досвідом роботи в одній з найкращих клінік Європи. Запрошую вас на консультацію, пропонуючи широкий спектр послуг: різноманітні види масажу, мануальну терапію, а також антицелюлітний масаж та підготовку до літа для дівчат. Обіцяю допомогти вже після першого сеансу. У мене є свій кабінет поруч з метро High Park (всього 3 хвилини ходьби від станції). Крім того, у мене є можливість виїзду до вас додому з усім необхідним для проведення масажу. Підписуйтесь на мій Інстаграм @toronto_massage_top, щоб бути в курсі останніх новин та акцій. Я пропоную особливі знижки для всіх, хто приїхав по CUAET, а також для родичів військовослужбовців ЗСУ(-30%)
-
👮🏻♂️ Доступ пользователя был ограничен. Причина: ID пользователя найдено в глобальной базе нарушителей 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru
-
Alot of people have testified that this platform is paying real and I have seen many happy with their returned profits. I had to join and see for myself. It took alot of courage for me to invest $1000. When I did I was afraid and I think i have been scammed but guess what, 48 hours later I got my profit of 100% which Total I now withdraw is $10.000 if you need that kindly click the link below 👇👇👇👇👇👇👇👇 @Felicia_Tobesimee @Felicia_Tobesimee t.me/joinchat/OjU5c7JVBQQ3ZDFk
-
Добрий день. Шукаю роботу в сфері HR Recruiter, support чи Logistics. Хто підкаже якісь компанії, буду безмежно вдячний
-
Найадекватніша! Якщо зареєструєтеся в онлайн кабінеті і створите накладну самі, діє 3% знижка. Якщо не знаєте точну вагу, то головне писати трохи менше, вони автоматично виправлять (якщо більше, то не зменшать). Накладну друкуєте або даєте на місці в телефоні сканувати штрих код Є різні типи ще: EMS - дорожча, але швидше їде Бандероль рекомендована - найпопулярніша. Інколи 2 тиждні, інколи місяць іде.
-
‼️РОБОТА ТОРОНТО‼️ ‼️РЕКОМЕНДАЦІЇ‼️ ⬇️Приєднуйся до групи t.me/Ukraine1Work2Canada ⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️ С администрацией одобрено