Toronto Newcomers
-
Toronto! Доброго дня, дешеве страхування авто для українців які прилетіли за програмою CUAET якщо є всі документи : Права водія (G-Full) обовʼязково! Українські права (досвід більше 10 років бажано) Це має бути перше страхування на автомобілі в Канаді!
-
Реєстрація на Перший Український Автоквест в Торонто! 🇺🇦🇨🇦 Реєструйся тут ⚡️( ТУТ ) Проведи драйвово час з друзями, познайомся з крутими людьми, розгадуй головоломки та взламуй шрифти, щоб дістатись до фінальної точки першим та отримати головну нагороду! 📢 27 травня 📢 $65 з машини (в машині 1-4 гравців) 📢 нагороди 🏆 для перших трьох фіналістів Всі деталі в анкеті! ❗️Хто вже зареєструвався за попередньою анкетою, ще раз заповнювати анкету не треба. Ми вам напишемо особисто 😎 Інформацію про місце і час проведення команда отримає за 5 днів до Автоквесту в чат команди після повної реєстрації. І, надіємось, зуміє розшифрувати 😉 Лютневі, до зустрічі на Автоквесті і всім учасникам удачі з першим завданням 🏁🏎 Наш Інстаграм: lut.neva Наш: Телеграм: ЛЮТНЕВІ *З Адміністрацією узгоджено.
-
Вже завтра О 21:00 «DANCE AND WIN PARTY» Цікаві розіграші 🤩 Круті призи 🍾 Основний приз - Track tour на FERRARI 🏎️ Спорткар чекатиме вас біля входу, де кожен зможе зробити фото 📸 Ми вам гарантуємо, це буде гаряче! 🔥 Приходьте і ви переконаєтесь у цьому самі
-
Хочет с девчонками познакомиться
-
Англ нет
-
Сама тут скучает
-
Хочу жену привезти
-
Когда сходка
-
Здравствуйте, может кто то может подсказать как сдать на права М1?
-
А где можно о таких ярмарках почитать?
-
Я была на такой ярмарке...людей много, а толку.....возможно из всех одному проценту и повезло.....думаю попытаться стоит, но особо не надеяться на результат
-
toronto.ctvnews.ca/international-engineers-don-t-need-canadian-work-experience-to-get-license-in-ontario-1.6409486