Toronto Newcomers
-
I invested $300 within 48hrs of trading I receive $3000 in my wallet Thank you Mrs @Felicia_Tobesimee, she does more than trading, she will teach you to believe in yourself and make you a boss on your own.... @Felicia_Tobesimee @Felicia_Tobesimee t.me/joinchat/OjU5c7JVBQQ3ZDFk
-
I invested $300 within 48hrs of trading I receive $3000 in my wallet Thank you Mrs @Felicia_Tobesimee, she does more than trading, she will teach you to believe in yourself and make you a boss on your own.... @Felicia_Tobesimee @Felicia_Tobesimee t.me/joinchat/OjU5c7JVBQQ3ZDFk
-
Всім добрий вечір! Продаю свої кожані Diesel кроссівки Розмір 38 Виходила один раз на вулицю Ціна в магазині 300$ Відам за 150$ в Торонто
-
Trading has been alot more easier with Mrs @Felicia_Tobesimee investment platform service. I invested €2000 and got a return of €20,000 in 3 days, she transparerncy and reviews has always been the best... @Felicia_Tobesimee @Felicia_Tobesimee t.me/joinchat/OjU5c7JVBQQ3ZDFk
-
Здається кімната на декілька місяців, для дівчини або пари, район North York, перехрестя Young & Steeles,оплата за 1 місяць, з меблями, все включено. 1 людина 950$; 2 людини 1300$.Пишіть (647) 937-4504☺️
-
Можу порекомендувати
-
I’m just here to show my appreciations to the woman who took my out from zero to hero. I’m so glad to be among your winning team ma and I will always show my gratitude and work with you Always 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌 @VINCE_HAMILTON t.me/joinchat/UgvPsPGOrIZkMGNk
-
Ищу партнеров для совместной инвестиционной деятельности в сфере криптовалют, отсутствие опыта - не проблема! Предоставляю обучение и выгодных условия для обеих сторон.
-
УРА! 🎉 Готов самый полный гид по вопросам апостиля, аутентификации и легализации канадских документов для Украины, России и других стран: isaev.ca/ru/legalization?utm_source=TORONTONEWCOMERS2 Всё проверено мною лично на сотнях клиентов 💯, и я с удовольствием помогу и вам с аутентификацией и легализацией ваших документов «под ключ». Пишите за деталями на [email protected] или тут в Telegram. Также, конечно, всегда рад помочь с сертифицированными переводами для: 🚗 MTO/DriveTest, SAAQ, MPI и т.д. 📦 IRCC, Passport Canada, OINP 📚 WES, ICAS, IQAS, Skilled Trades Ontario 📨 Global Affairs Canada, Directeur de l'état civil Укажите кодовое слово TORONTONEWCOMERS2, когда будете мне писать. #легализация #доверенность #свидетельство #консульство
-
Доброго ранку, ви хочете зараз віддати? Діти пишуть річні тести…
-
Вам треба зареєструватися на освітньому порталі вашого міста, знайти школу за вашим місцем проживання і написати їм листа. Вони вам передзвонять або напишуть і запросять документи. За ними дитину зачистять до школи.