Toronto Newcomers
-
Здається кімната в бейсменті з 27 червня ціна 750$
-
Температуру збивали і все. Подзвонили до сімейного, здали кров. Дня через 3,а то і 5 нас сказали що то корона, але всім вже було легше.
-
Добрий день , шукаю кімнату з 1 липня, терміново , бюджет до 1к , можливо є якісь варіанти в когось
-
Речь не о продуктах была вроде :)
-
Це добре, що віддасте продукти людям, а не викидається в смітник ( як роблять деякі). Але питання виникає: для чого ви користуєтесь food bank , якщо вам нема потреби в продуктах?
-
Поняв. Не зможу помогти
-
-
Привіт усім! Шукаємо варіанти короткострокового житла в Торонто з 25 червня до 10 липня. Нас троє: я, мій хлопець та наш котик ☺️. Будемо дуже вдячні за вашу відповідь 😌 Hello to everyone! We’re currently in search of short-term housing options in Toronto from the 25th of June till the 10th of July. We are a party of three (my partner and me, but we also have a cat ☺️). Would be greatly appreciated 😌
-
Вітаю! Є кімната для 1 дівчини в аренду в даунтауні з Липня. Кондо 1+1 + ден, Adelaide & John, 5 хв від метро, та 5 хв від CN tower. В будинку є бассейн, зал, лаунж, терраса BBQ, party toom. Ден вільний, можна переробити під офіс. 1153$ в місяць + (Hydro та інтернет). Шукаю сусідку бажано з роботою або з випискою із банка про платоспроможність. Ніяких величезних депозитов, оплата лише за перший і останній місяць. Якщо зацікавлені, будь ласка напишіть мені в особисті повідомлення! @lofied