Toronto Newcomers
-
Навіть коли відмовляють у амер. візі, то чисто формально дають папірець з посиланням на імміграційне законодавство (що не було виконано, дотримано, і т.д.). Апойнтменти в Канаді робляться через таку собі контору GDIT, яка має цілком реальні номери телефону та мейл для комунікації. Справа Ваша, мені особисто було б цікаво, що б вони сказали.
-
Дівчатка 🤍 Проводжу індивідуальні практики на цвяхах🍃 ✨ медитація ✨ дихальна практика ✨ цвяхостояння ✨ письмова практика на відпускання/проживання/ реалізацію ✨ практика вдячності Це близько двох годин ( можливо, вийде й більше, так як це для кожного індивідуально) глибокої роботи із тілом на рівні відчуттів Усі питання та бронювання місця пишіть мені особисто💫
-
Доброго дня! Пост для тих, кому необхідно ЖИТЛО НА ПЕРШИЙ ЧАС З 17-го липня по 31 липня у Норс Йорку є окрема мебльована кімната з окремою ванною, за символічну суму. Дуже гарний район, хороший власник, але на короткий термін, так як я виїжджаю раніше і власник має можливість зараз підсилити. Кому необхідно житло дуже терміново - є така можливість. 🏠 +1 (613) 329-6269 Chen
-
Спасибо👍
-
Всім привіт Прошу поскаржитись на цей акаунт Це шахрайка і через неї моя знайома втратила 600$ www.instagram.com/theresa_arrt Є скрін повідомлення яке вона розсилає всім хто десь відмічає локації Канали Буду вдячна ♥️🙏🏽
-
Привіт🥰 Наша зустріч відбудеться вже завтра! Для дівчат діє безкоштовна реєстрація🔥 (кількість обмежена) Та залишилось пару квитків для хлопців😏 www.eventbrite.ca/e/666442907677 До зустрічі на побаченнях❤️
-
Rentals.ca. Но я бы рекомендовала не искать через сайты, районы вы не знаете и они очень разные, а хороший район очень сильно влияет на восприятие жизни вообще здесь. Лучше узнайте какие районы неплохие для жизни и приезжайте туда и обходите рент офисы и спрашивайте есть что в аренду. Но, важное условие, у вас должен быть подтвежденный достаточный доход для аренды жилья. Если его нет, то жизнь в хорошем месте вам не светит пока, к сожалению
-
condos.ca там же и риелторы. Но это с кредит рейтингом, работой и предоплатой от 4 месяцев до 1 года. таковы реалии. Если всего этого нет, тогда аппартмент билдинги - им не нужен кредит скор и они не имеют права брать предоплату. но эти здания без удобств. Но год прожить можно www.viewit.ca/ Смотрите, к чему готовы