Toronto Newcomers
-
Hi guys!!! If anyone is looking for - Extending your study permit, work permit, visitor visa, spousal work permit; convert visitor visa into study permit. If you want to change college to a new college or apply for a new college in Canada. Kindly ping me my friend is a Canada immigration lawyer. He could do the things in a proper manner.
-
Сказанно подружжя - имеется ввиду даже те кто тут живёте или даже даже те кто со мной приехал? Условно Я парень приехал вместе с гражданской женой, тогда мы можем друг друга указать и тогда это проканает?
-
Можливо хтось підкаже:) чоловік ліванець , з постійною посвідкою на проживання в Україні . Ми зараз в Канаді у його рідної сестри. Чи підходить такий варіант для PR? Чи це тільки я як українка маю можливість податись на PR якщо маю тут рідних?
-
Дякуюююю👍
-
К чему первое предложение ?
-
Эхтыжблин, придется сдавать IELTS на 7-ку всё же
-
Withdraw your profits after investing without no withdrawal fee demanded. I encourage people to to have a genuine trading strategies. For easy withdrawal of profits after investing Just get in touch with the link below to get start immediately 👇🏾👇🏾 @contact_Admin_Laura_to_earn
-
Вам здесь ответили что да, но на оф сайте написано, что это условие для Граждан Украины имеющих определённых родственников, тк ваш муж не является гражданином Украины, то возможно он не сможет воспользоваться этой программой. Я просто рассуждаю, возможно будет по другому