Toronto Newcomers
-
Рентовка- увидел объявление, вдруг кто ищет. www.viewit.ca/642VaughanRd-York-1bdrm-VIT=232972
-
Сьогодні в Місісазі ярмарка українська, буде багато смачної їжі, продукції з українською символікою (футболки, прикраси, аксесуари, сумки, прапори і тд і тп). Приходьте! Ярмарка благодійна🇺🇦🇺🇦🇺🇦 facebook.com/events/s/%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%96%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B8-%D1%8F%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BA-%D0%B2-mississa/1259486074690671/
-
Шашлик минулого місяця розлетівся просто за півгодини 🥰 Ну і як завжди - на ярмарку буде концерт, спілкування, словом - буде душевно і весело 🥰🥳🇺🇦
-
Добрый день всем Спонсорство U4U , 2500usd Оплата после получения Travel Authorisation Также могу помочь с вакциной от Covid , вакцина подтягивается в Дию
-
Привіт. 😊 Порадьте, будь ласка, хорошого репетитора з англійської. Можливо, з особистого досвіду хтось знає. Буду вдячна:)
-
Добрий день. Шукаю підробіток в Торонто, англійську знаю добре
-
2 года не занимался преподаванием, не думаю что я лучший вариант на данный момент. Тут дело не только в знании языка, а и в педагогике)
-
Макс, Будь ласка , як ваш емайл. В нас дуже гарний специалист. 647-835-9504 Павло
-
Не рекомендую пользоваться такими. В них зарядки для мобильных болтаются, нет прочного контакта. Рекомендую брать с заземлением, они надёжны.
-
Покупал в Польше на Аллегро
-
‼️ШУКАЮ КОМПАНІЮ‼️ Усім привіт! 😊 24го серпня, на день незалежності України в Торонто відбудеться українська ВЕЧІРКА НА КОРАБЛИКУ 🇺🇦. Там має бути наша музика, напої та аукціон😱. Відправлення о 7:30 вечора а прибуття об 11:30. І кораблик має пропливати по центральній набережній через CN tower і всі хмарочоси. Дуже гарні краєвиди вночі 😍 Якщо ви плануєте піти, будь ласка поставте «+». Буду дуже вдячна!!! Дякую за увагу 🥰 facebook.com/events/s/ukrainian-boat-party-i-toronto/2046646518870875/