Toronto Newcomers
-
t.me/+By9fXsvAnfxkMjc0
-
Подскажите пожалуйста, кто как добирался на Ниагару, если нет машины?
-
Спасибо
-
Я с дочкой планируем поехать на Ниагару в понедельник. Может кто-то ещё хочет, можем поехать вместе.
-
Доброй ночи всем, может у кого есть на продажу два пакетика намесила, или может кто то знает аналоги здесь? Дожить до понедельника нужно, очень острая зубная боль 😣
-
Tylenol extra strength Здесь или Tylenol, или advice
-
Спасибо за ответ🙂 Advil уже не помогает
-
Прошу твоєї уваги 🔝 Це твій щасливий квиток 🎟️, без перебільшень Моя мета зробити з тебе майстра своєї справи 🔝 Чого саме я ? Давай поясню🚀 Тому що я маю немалий досвід в сфері перманентного макіяжу , сотні задоволених клієнтів, розуміння як працює цей бізнес , та бажання дати тобі багато знань на можливостей 💥 До кінця серпня діють знижки на курси , а вересень прибутковий місяць🤑 , не чекай поки хтось заробить гроші , та здійснить свої мрії , дій зараз 🫶🏻 Вишенька на торті , це мій 🎁для тебе , бокс з машинкою , пігментами які вже входять в вартість навчання 🥰 {Ламі вій курс -500$ Ламі брів - 500$ , але разом 900$ така математика 🤑 Перманент старт 4 дні 2000$ - , 5 днів -2500$ Перманент скілс -1700$} instagram.com/permanent_aleksa_?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Ура! Вже сьогодні ввечері в Торонто 5'nizza Tickets: bomond.com
-
Краще б назвали субота, а то дві z в назві)