Toronto Newcomers
-
Підкажіть будь ласка: хочу з внучкою злітати до Куби. Програма QUAET. Що мені для цього потрібно? Які документи крім Канадських віз та work permits нам потрібні?
-
#hiring #job Салон краси у Mississauga шукає: 📌Майстра манікюру та педікюру 📌Майстра з нарощування вій 📌Бровиста Вимоги: середній рівень англійської мови, досвід роботи від 1 року (враховується досвід роботи не в Канаді) 📨 Резюме, фото робіт відправляйте на email: [email protected] або в особисті повідомлення в Instagram: 1one.touch
-
Здається 1 Кімната в Будинку Торонто, Блур Вілледж (серце українців в Торонто) • Для 1 людини • Меблі потрібно мати свої для кімнати, вітальня, кухня, і ванна - укомплектовані. • Є 1 паркомісце • Затишне заднє подвірʼя • Інтернет 8 Gigabit Мабуть, найчистіший і тихий район в Торонто. Є місця для прогулянок і заняття спортом. Найбезпечніший район Торонто. Поруч 2 маленьких парки, Lakeshore і великий парк «High Park». Дуже близько метро і 25-30 хвилин до Downtown. 4 хвилини пішки - метро Jane 10 хвилин пішки - метро Runnymede Все поруч NOFRILLS, магазини із свіжими овочами, CUIAS, тенісні корти, спортивний зал, бари, ресторани, магазини для домашніх улюбленців, басейн - все в радіусі 5-15 хвилин пішки. Вартість: $1500+Utilities (близько $100) Пишіть в Телеграм або телефонуйте +1 (437) 551-3746. Надішлю фото і відповім на запитання.
-
Доброго дня) Шукаю людину яка зможе завтра (31 Серпня) зробити генеральне прибирання. Потрібно прибирання кухні (шафи, холодильник і тд) + санузел. Локація: Innisfil Якщо немає можливості доїхати, можу організувати дорогу.
-
Передамо свій рент, квартира - студія з ремонтом за адресою Isabella st центр Даунтаун з січня 2024 року, контракт до квітня 2024р ціна 1795.00 все включено. За подробицями звертайтеся у особисті повідомлення.
-
-
Харам
-
Спасибо за ответы!
-
Буду надеятся на это
-
Можно же было продлить срок действия паспорта. Никто никого вроде не подставляет, война идёт, нагрузка на гос органы в Украине сильнейшая, куча людей уехали плюс работать нужно с доками тех кто остался. Продлевайте паспорт пока, потом уж обновите. На продление слот не нужен.