Toronto Newcomers
-
Привіт Хто знає де в норт йоркі можна записатися на лазеро терапію?
-
Привіт з Харькова
-
Запрошуємо вас завітати на наш онлайн воркшоп, де ви дізнаєтеся про програми фінансової допомоги в оплаті першого та останнього місяця оренди, отримання субсидій на електроенергію та погашення заборгованості за електроенергію та газ. Він відбудеться 22 вересня об 11 ранку, y zoom. Для реєстрації заповніть гугл форму, будь ласка! docs.google.com/forms/d/1if3GNOwdzo_9IAuU-KEphdEc81bHNleK8WV4wkWXD5k/edit Посилання на зум: Topic: Financial Assistance for Rent and utilities Time: Sep 22, 2023 11:00 AM Pacific Time (US and Canada)
-
Всем привет! Подскажите, кто знает. Я сейчас работаю full-time по договору найма. Предложили работу по long term контракту другую. Если я буду работать по контракту, повлияет ли это как-то на получение PR отрицательно или нет?
-
В монреале
-
Дуже дякую )
-
По прилету в аэропорту надо получить work permit с отметкой CUAET. С этим work permit можно получить медицинскую страховку (OHIP) в Service Ontario. Только перед тем как будете уезжать назад, желательно закрыть эту страховку.
-
Добрий ранок всім! Підкажіть будь ласка, я хочу відправити посилку з Київа до Торонто і щоб вона прийшла до відділення, щоб сума за доставку була менше Як обрати відділення ? Це потрібно шукати відділення Canada post?
-
Добрый день. Може хто допоможе порадою. Я планую приїхати до доньки у Торонто на 2 місяця по Visa Visitor. Я не буду отримувати робочу візу, подаватись на допомогу та інше. Бо я повернусь в Україну. Але мене хвилює питання медичної страховки на цей термін. Чі можливо отримати ії в Канаді? Чі краще зробити страховку в Україні. Питання взагалі що до можливостей для українців.
-
Шукаю кімнату для довгострокової оренди. Etobicoke або інші райони в пішій допустимості до метро. З листопада місяця.Дякую.
-
Я жду с марта, постоянно в следующем месяце говорят
-
У меня паспорт 1 мес без движения в укр находился после изготовления. Сегодня в консульстве было столько народу на получение, что очередь ели помещалась в корридорах всего этажа ) думаю после массовой задержки они таки начали их привозить и выдавать. Так что вам скорее всего осталось чуть-чуть потерпеть
-
Всем привет,где можно пожарить шашлыки в окрестностях Торонто?