Toronto Newcomers
-
Всем привет! Ищу ребят которые хотят зарабатывать на пасиве в сфере крипты. Доходность вас приятно удивит. Обучение предоставляем. Если заинтересовало пиши в ЛС
-
Сертифікований перекладач Ігор Ісаєв з радістю допоможе вам з перекладами з будь-якої мови для: 🇨🇦 імміграції (IRCC, IRB, Passport Canada) 🇨🇦 освіти (WES, IQAS, ICAS) 🇨🇦 водіння (DriveTest, SAAQ, MPI) 🇨🇦 роботи (University of Toronto, PEO, OCT) та будь-яких інших потреб. Також доступна послуга легалізації документів для України та інших країн "під ключ" 🔑 Звернутися: [email protected] , залишити заявку тут, або написати Ігорю в Telegram. За промо кодом TORONTONEW діє знижка 🔥
-
Getting positive returns is what everyone is wishing for, thank God I found it, interesting it was more of a gamble for me when I decided to invest in an online trade with a little capital. I was surprise getting back a huge profits from this platform. ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ t.me/earning_fxtrade t.me/earning_fxtrade
-
Без рецепту їхнього мої лінзи ніхто не ставить, тай пройшов я вже десь клінік 8 , у всіх одна відповідь ви самі собі ставити повинні ніхто не хоче. Навіть після ай екзам і рецепту вони пропонують навчитись їх ставити, я вже 15 років так і не навчився сам собі Тому відпадає цей варінт
-
Может кто нибудь знает, где взять курсы на бармена ?
-
Доброго дня! Чи може хтось знає когось, хто здає кімнату у Міссісазі чи десь поблизу 7300 Rapistan Road? Для мого зятя( Заїзд миттєвий). Хоча б не далі ніж за годину на транспорті. Буду дуже вдячна за будь-яку допомогу! Дякую! Всім бажаю гарного дня!