Toronto Newcomers
-
Навчаю розмовляти 🇨🇦англійською мовою🇨🇦 дорослих та дітей! Цікаво? Пишіть в особисті повідомлення💬
-
З 1 листопада шукаю людину ( без шкідливих звичок та домашніх тварин) з якою можна орендувати 2 bedroom 2 bath кондо за 📍адресою 10 Eva Rd, Etobicoke🏢 У квартирі попередньо ніхто не проживав. У будинку є всі зручності такі як спортзал, басейн, bbq зона, party/meeting room та інші. Поруч зупинка та магазини Детальніше в приват📩
-
Всем привет, у меня вопрос к девушкам. Кто-то получал бесплатные противозачаточные по ohip?
-
Pay attention! NESARA EXPLAINED Part 5 Embrace the QFS Decentralized Financial System! Navigate to the Centre arrow on your QuantumAssets.App QFS account for your Nesara funds application. Purchase utility-backed Coins and Precious metals. Look up the Quantum Assets app to purchase/ store in a QFS (Quantum Financial System) Secured Quantum Assets Holder. Or order to be delivered to your doorstep. Play store Download: play.google.com/store/apps/details?id=com.regisapp.regiswebview PC Download: quantumassets.app/ Intel. t.me/QuantumAssets_QFS
-
Ее закрыли пару мес назад. Уже только тур виза
-
Привітики, дівчатка! Мене звати Кристіна і я майстер манікюру! Ти можеш зробити ідеальний манікюр всього лише за - 35$ до кінця жовтня… У мене манікюр це- стерильність робочого місця; стерильні матеріали; одноразові розхідники; укріплення гелем/базою; реставрація нігтів; дизайн; 📍North York, Wilson St Чекаю тебе у себе на манікюрі🥰 Вільні годинки на цей тиждень: 18.10 - 10:00, 15:00 19.10 - 10:00 20.10 - 15:00 21.10 - 11:00 Мій інстаграм: instagram.com/kristi.nailstoronto?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Привіт! Ми з сімʼєю шукаємо дім. В ідеалі 4 спальні, до 3,800 CAD, Торонто, Етобіко або Місісага. Звичайно паралельно ведемо пошук з ріелторами, на фейсбуку та сайтах по пошуку житла. Буду вдячна за будь яку інформацію ☺️🤗
-
Пропоную одяг із сучасними принтами💙💛 Час готувати подаруночки заздалегідь!!!!!!!!!!!! Кількість обмежена !!!!!!!!!! ВИРУЧЕНІ КОШТИ ЙДУТЬ НА ДОНАТИ ТА НА ДОПОМОГУ ПОТЕРПІЛИМ ВІД ПІДТОПЛЕННЯ ТА ОБСТРІЛІВ ! В наявності вишиванки дитячі по 45$та дорослі по 60$ по АКЦІЙНИМ цінам🔥 Світшот як у президента із вишитими тризубами по 55$ в розмірах M,L,XL,2XL,3XL ХУДІ утеплена на спинці принт I'm Ukrainian спереді принт тризуб, розміри S,M,L,XL по 60$ Купити\приміряти можна в Торонто, також пересилаю по Канаді, 3-5 днів і покупочка у вас🥰
-
Идете в walk-in, объясняете что нужно, желательно найти те таблетки, которые Вы принимали (просто в интернете, где будет видно состав и действующее вещество), так по этому действующему веществу врач пропишет похожие таблетки. Выписывает рецепт и в аптеке берете таблетки абсолютно бесплатно
-
Спасибо большое
-
Доброе утро. Нужен парень- помощник на драйвол. Пока один день, так как я не знаю сколько не будет моего напарника. Кто готов, прям сейчас дай знать
-
Доброго ранку. Порадьте ріелтора
-
Стаж по-любому считают. Но нужны права г Фул. На г1, г2 и на украинские права цены будут космос Получить г фул легко.