Toronto Newcomers
-
Добрый день всем !) подскажите , пожалуйста, как можно отправить посылку в Украину ? Заранее благодарна за все советы !)
-
Удаllена Work Прибыль от 100$ в сутки За информацией в личный чат
-
Йоууу 🤟 Вже через тиждень відбудеться концерт гурту KALUSH ORCHESTRA🔥 📍Toronto - November 26 The Opera House, 735 Queen St E Хто ще не встиг купити білети? ❗️Діє знижка на білети 20% до 30 жовтня 🎃 👻 👉🏻 PROMO CODE: kalushfamily 🎟Білети можна купити на bomond
-
Привіт всім) Шукаю будь-яку роботу в Торонто. Є досвід роботи офіціантом, барменом, адміном, працювала на складі одягу, в пекарні, на зборі яблук. Рівень англійської базовий.
-
Добрий день, скажіть будь ласка у чоловіка є ворк перміт до 27 року, у мене ні, чи зможу я приїхати в Канаду після березня і отримати його? Може хтось підкаже буду вдячна
-
Вроде как нет..
-
Дуже висока ймовірність, що не зможете. Бо work permit видається на підставі CUAET програми, по якій можна приїхати до кінця березня 2024 року. Наявність дозволу на роботу у чоловіка не є підставою для надання аналогічного документу вам. Раджу перевіряти офіційну інформацію на сайті уряду Канади
-
Підскажіть, будь ласка, можливо хтось знає як бути, або був такий досвід, як можна будучі в Канаді оформити листа відмову від спадщини на користь іншої людини? Я не можу ніяк дозвонитися до нашого консульства, на листи на пошту теж не відповідають(..
-
Супруги и гражданские партнеры иностранных рабочих могут получить открытое разрешение на работу, если основной заявитель уже имеет или подал заявку на разрешение на работу, которое было подтверждено положительной оценкой воздействия на рынок труда (LMIA) или любым видом разрешения на работу, освобожденным от LMIA. Иммиграционный департамент выдает открытое разрешение на работу супругам иностранных рабочих на тот же срок, что и разрешение на работу их партнера. Они также могут работать полный рабочий день у любого работодателя в любом месте и почти в любой профессии.