Toronto Newcomers
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, в кого є подібний досвід: прибуття в аеропорт Торонто, організація CUIAS -розселення в готель до 14 діб. Питання наступне: якщо організація надає розселення, чи організовує вона і трансфер до готелю? Чи годують в готелі? Дякую
-
Всім привіт! Бажаю гарного настрою! Дуже активно шукаю роботу в Торонто. Я контент-менеджер з досвідом роботи 5 років. Письмова англійська на високому рівні, розмовна - на середньому. Можу виконувати адміністративні задачі також. Готова працювати помічником. Дуже буду вдячна за допомогу, підказки чи пропозиції! Резюме відправлю за запитом. Дякую🙂🙂🙂
-
Мой опыт был такой. Мне сказали что действует схема в Украине через польского нотариуса. 500 usd Нотариус делает доверку без присутствия. В моем случае было так. Дал 500 долл Через неделю машину продали. Деньги передали. Никуда не ходил. Ничего не делал.
-
Думаю от билета зависит. Я когда жене покупал недавно билеты в Варшаву и обратно мог поставить галочку - возможность изменения данных пассажира. Но этот билет был дороже. Причем ощутимо дороже, на 30% примерно.
-
-
а ремонты на ком?))))