Toronto Newcomers
-
Всем привет,кто может подстричь сегодня ?
-
Now is the best time to start earning massively. I made $10,700 today with a capital of $1000, Without any hidden fees or charges in marvelous. I want to encourage those of you out there, looking for the right platform and manager to invest, Contact Mr Stefan James , through the link on how to start earning massively. Use this opportunity and make millions. Mr Stefan James t.me/joinchat/pdfkDEs4QBJlOTI0 t.me/joinchat/pdfkDEs4QBJlOTI0
-
Привіт . В кого ж програма Temu ?
-
Набираю людей в команду, для активного и целевого зaрaботка на разнице курcа цифрoвой вaлюты Удалённая возможность стабильного доxода, без прeдоплат и прочих рисков! Понадобиться пару часов свободного времени, телефон и интернет, также очень важно иметь стремление к зaрaбoткy Беру новичков на обyчение, никаких оплат не принимаю! Я заинтересован в % от доxода, и только после того как Вы зaрaбoтaли! Подробности в лс
-
Доброго дня з нагоди відкриття нового українського бʼюті простору, в оренду здаються наступні місця для роботи бʼюті майстрам: -Візажисти ✅ -Бровисти✅ -Майстрам манікюру\педикюру ✅ Одренда в районі Даунтаун, 10 хв пішки від метро Коледж, біля салону є паркінг і трамвайна зупинка. Ідея полягає в тому, що це буде власне бʼюті комʼюніті - де майстри будуть не тільки працювати, а ще там будуть проводитись різні бʼюті івенти, майстер класи, щомісячні майстер майнди, де ми будемо ставити цілі протягом місяця і маштабуватись, я хочу щоб майстри біля мене росли і маштабувались а як це зробити я знаю, бо сама в бʼюті бізнесі вже 6 років. Тобто робочі місця здаються в оренду але з пошуком клієнтів і розкруткою ми допомагаємо instagram.com/todorivaaa?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ== instagram.com/toronto_beauty_community?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ==
-
Та что то уже лень курить🙄 Каждый раз убеждаюсь что состояние после Бланта не для меня🤝 хочется только есть и спать
-
Нет. Но доставка через 2-3 дня. С алика идет 2-4недели. Цены и выбор хуже чем на алике. Но с Али экспресса могут выборочно, а на дорогие покупки всегда, покрутить сверху рамтаможкой.