Toronto Newcomers
-
-
Шановні Українці, У понеділок, 20 листопада з 11:00 до 16:00 у Міссіссазі відбудеться Ярмарка вакансій. Будь ласка, дивіться флаєр для більш детальної інформації. WHEN Date: Monday, November 20th , 2023 Time: 11:00 am – 4:00 pm WHERE 1352 Lakeshore Rd E, Mississauga, ON L5E 1E9, Small Arms Inspection Building (SAIB) Реєстрація за посиланням у флаєрі.
-
Доброго ранку, Багато хто з вас турбується щодо свого кредитного рейтингу, адже для усіх новоприбулих ця система є новою та не завжди зрозумілою. Тому ми пропонуємо вам завітати на нашу онлайн інформаційну сесію за цією темою та дізнатись відповіді на усі питання, які вас турбують. Для реєстрації заповніть цю форму, будь ласка: docs.google.com/forms/d/1MBED6mXOdsCMiUiT7bSoWwMP-i68aS1UmNlMgiXmMe4/edit Інформаційна сесія про кредитний рейтинг та уникнення фінансових шахрайств 11am - 12pm Посилання на сесію: us06web.zoom.us/j/87049200704?pwd=VYdva9YBZTOo74qgLpaCMRolgZJIup.1 docs.google.com Посилання на zoom meeting: us06web.zoom.us/j/87049200704?pwd=VYdva9YBZTOo74qgLpaCMRolgZJIup.1 Дякую та зустрічі!
-
А понял тебе надо развод сделать ))
-
Bailey and Nelson
-
А ,кстати,сегодня все таки приезжала полиция ,пришли к нам на этаж,днем. Мы как раз с мужем в это время выходили с дома,они такие вы минут 10-20 назад не слышали криков? Я говорю та нет вроде,но возможно вы приехали к тем людям что вчера шумели.Но не знаю кто их вызвал,мы не вызывали,они спросили про них как часто они ссорятся и я им показала видео вчерашнее. Они все поняли и направились стучать к ним,жалко я ничего не видела что дальше было🥲потому что мы ушли. Но полиция все таки приехала.Посмотрим как подействовало
-
Доброго вечора, шукаємо житло ( кімната) для мами з донькою в районі Етобіко. Мама працююча інтелегентна жінка ( працює вчителем), донька 9 років. Житло потрібне людині з 1 січня, але хотілося б заїхати до нового року, можливо з кінця грудня. Основне побажання, щоб поруч були порядні сусіди , родина або люди жіночої статі, порядні. Напишіть будь ласка, Ваші пропозиції в приват. Будемо дуже вдячні ❤️🇺🇦