Toronto Newcomers
-
Ищем опытных профессионалов по веб-разработке, продвижению в социальных сетях и рекламе для запуска нового бизнеса. Если вы мастерствуете создание сайтов, эффективное продвижение в социальных медиа и рекламные кампании, свяжитесь с нами. Вмешательство талантов приветствуется! 🌐🚀 Пишите в ЛС 🎈
-
За 50 кад 100 гб
-
Хочу поділитися досвідом, можливо комусь буде актуально. У сина канадські документи закінчуються 30 березня цього року. Вже отримала новий стаді перміт на нього і вирішила сьогодні поновити йому охіп. Мені сьогодні відмовили оскільки cuaet до 31 березня. Сказали тепер це можна зробити тільки на загальних підставах і тому потрібен лист від роботодавця, який підтверджує, що один із батьків працює фул тайм.
-
Цього я не зрозуміла. Дівчина, що обслуговувала довго вчитувалась в слова на екрані щодо куает. Можливо через те, що у нього ще діючий охіп до 30 березня.
-
Ну от сьогодні була на 777 bay st. Вона подивилась на новий стаді перміт, на його картку охіп, на мій ворк перміт. Знайшла у себе інформацію щодо куает, довго читала і намагалась зрозуміти, після чого відмовила мені. Я маю надію, що вона трошки не компетентна і хочу спробувати в інший сервіс Онтаріо навідатись.
-
Я напишу про другу спробу)
-
покажите им 1. 'кто eligible' для ohip с первого дня- это любой человек, кто приехал и остался в канаде по cuaet, без других доп условий 2.срок действия ohip - все время действия документа, подтверждающего статус cuaet и всегда зовите супервайзера. они немножечко умнее удачи.
-
Добрий вечір всім. Ділюся своїм досвідом. Сьогодні теж була на 777 вау street продовжувала OHIP так як у мене всі документи закінчуються 15 березня 2024. Взяла ще діючий wp і лист від IRCC де вказано термін продовження wp поки чекаю на новий. Потрапила до працівника який тільки навчався, дуже довго читала всі документи , просила допомогти у своїх колег але зрештою видала документ що продовжила на рік.
-
Добрий вечір! Підскажіть будь ласка, чи є тут, хто їздив на Ніагарський? Як краще з дітьми поїхати ? Або може є трансфери ? Дуже дякую за інформацію !
-
Найкраще з Go Transit www.gotransit.com/en/partners-and-promotions/go-trains-to-niagara-falls-7-days-a-week
-
Это когда вам сообщили? Первый раз слышу.