Toronto Newcomers
-
Вітаю, з 20 березня здається велика, світла кімната з деном (окремий гардероб) для 1 жінки/дівчини на 1-3 міс., 2 bed апартмент, 11 эт, 2 сусідки. Є все необхідне. Район North York, Bathurst & Steelse, Toronto. 1200cad з комунальними (інтернет не входить). Чудова інфраструктура, поряд парк, магазини, аптеки, кафе, ресторани, 2 супермаркети, до автобусної зупинки 2 хв. Детальніше в пп.
-
5000 $ край цена твоей машине
-
Не могу не поделиться: ⚠️19 марта правительство Канада утвердило денежный транш помощью 14,77 миллионов долларов для Ирака 🤯, на что хотят отправить деньги: - Международный центр по использованию соленой воды в сельском хозяйстве получит 5 Млн - 4, 77 Млн получит канадский фонд против голода, направленный на женский подход для решения вопросов по нехватке продовольствия (🤯… я даже не знаю как это комментировать) - Национальный институт демократии, направленный на гендерное равенство получит еще 5 Млн. ‼️С 2016 года Канада «влила» Ираку 586 миллионов долларов под разными проектами и фондами 🤯
-
Ще раз переконуюся в тому, наскільки broad vision та інформаційна гігієна важливі. 1) Українці, не будучи ще громадянами, вже беруться за державницькі справи, куди, кому і скільки уряду Канади виділяти. Трохи зарано, як на мене, без образ тільки 2) По-друге, 14.77 млн дійсно виділять на три проєкти в Іраку. А ви почитайте, на які саме: 5 млн на управління проєктом по забезпечення водою населення, 4.77 млн на продовольчу безпеку, 5 млн на програму гендерної рівності жінок і дівчат. Відверто, я би радів, що уряд Канади виділяє кошти, щоб робити цю планету кращою для життя різних людей, забезпечуючи рівні можливості людям із різних країн не залежно від раси, кольору шкіри, гендерних чи інших ознак. 3) Навіть порівнювати не хочу, бо канадські політики роблять неможливе для українців. Просто поділіть на калькуляторі 14.77 млн на 3тис, які платники податків Канади видають кожному українцю по програмі CUAET, і побачите, що це 4900 людей. А вже прилетіли до Канади 248 726 українців тільки за цією програмою. Це 746 млн. Не кажу вже про допомогу Україні 4.850 млрд (!ярди) То про що взагалі розмова. 21 березня 2024 року виступав Miller - міністр IRCC і перед пресою всіляко виправдовував, що допомога Україні та українцям дуже важлива, і запевнив у подальших кроках підтримки. То ви й досі маєте претензії до уряду Канади? Перегляньте свій реальний вклад в економіку, оцініть вклад також інших націй в розвиток Канади і давайте критично читати новини.
-
Привет всем! Есть ли тут, кто живет в самом Торонто - Yonge/Ellington с детьми в средней и старшей школах? Интересно, довольны ли вы или выбрали бы пригород, типа этобико или Маркхам? У нас трое детей - 10, 16 и 6 лет….
-
А у Вас какого возраста дети? Можно в этом районе найти детский спорт - сокер, баскетбол и гимнастику? Украинских преподавателей по фортепиано?
-
Вчера смотрела там квартиры за 3-4 тысячи можно снять..
-
Вот друзья его именно и советуют