Toronto Newcomers
-
Приветствую! Ищу партнёров к себе в команду Новая очень перспективная сфера цифровых активов 200-500 дол.в сутки Удалённая занятость Пишите + в Лс для подробностей
-
Нужны люди в команду,для удаленного взаимовыгодного сотрудничества, готовые иметь хороший доп. доход. По вопросам в лс
-
Приветствую! Ищу партнёров к себе в команду Новая очень перспективная сфера цифровых активов 200-500 дол.в сутки Удалённая занятость Пишите + в Лс для подробностей
-
I was surprised at how fast i got my profit back, I invested $3000 and I got a profit of $25000 in lees than 24 hours. She is a real professional and an honest one.@POCAHONTAS_FX
-
Всем привет, комфортные поездки на Ниагарский водопад каждый день, забираем из дома и привозим обратно, там по времени гуляете сколько хотите.
-
Хтось шукає part-time роботу? Є хороший варіант, з можливістю розвитку і переходом на full-time. Але бажано мати хоча б середній або трошки вищий за низький рівень англійської. Хто зацікавлений, напишіть в особисті повідомлення, надам більше інформації.
-
давай вже тут всю скам-схему викладай
-
для вас будьласка та пропозиція, пишить їх у приватні, заробляйте Христа ради )
-
дякую за пораду. Робитиму як вважаю на краще :)
-
якщо для вас це щось незрозуміле - то йдить та розбириться, напишить їх в приват, дійзнайтеся як це працює. Мені доводити нічого не треба, я таких пачками у себе в групі кожен день баню.
-
бо то є скам, які претензії? Я на скам маю казати щось інше?
-
Не може бути неєтичної повединкі щодо скамерів. Ви то хто такий щоб давати мені поради, якийсь грек який назвав мене "поліція контенту", але сам веде себе як поліцай саме контенту ) Ви заодно зі скамершею?