Toronto Newcomers
-
Когда вы подаетесь на ворк пермит, вам присылают временное разрешение на работу, оно действует полгода. С ним и со старым ворк пермитом вы идёте в сервис Онтарио, вам дают временный охип, пока сделают пластик на год и с этой бумагой вы можете пользоваться медициной
-
ржавый капот это эксклюзив, задний бампер - работа одного бремптоновского художника, салон - главный слоган как дома
-
вот
-
Привіт усім! Я працюю над курсом англійської мови та хочу краще зрозуміти, як допомогти українцям впевненіше розмовляти англійською. Буду вдячна, якщо ви зможете приєднатися, щоб відповісти на декілька питань! Або, якщо вас зацікавлять індивідуальні заняття за зниженою ціною під час розвитку програми. Маю 11+ років досвіду викладання англійської за кордоном та два магістерські ступені з Великобританії з викладання англійської та освіти.
-
🏠Здається кімната на другому поверсі приватного будинку для дівчини, що працює. 💵$850/міс Кімната може бути мебльована 🛀🏻Туалет та ванна на дві кімнати +1 туалет на першому поверсі. Комунальні, інтернет включені. 📍Location Aurora (Bayview Ave/St John's Sideroad) 🚌Близько до автобусної зупинки. 🚶🏼♀️У пішій доступності: • Супермаркети •Кав'ярні🧋 •Тренажерні зали 🏋🏻♀️ Можна з тваринами (котик або невеликий песик) (За більш детальною інформацією в особисті)
-
Здається кімната з особистим санвузолом. Churchill Meadows. Є паркомісце. Для однієї людини.+14165208252
-
Понимаю что кровать одна, но полки прибить не проблема
-
Можно ли заселить 6 человек в 1 комнату?
-
в приложении pay bill
-
Нужна квартира в аренду с 07 по 20 июня 1-2 от любого метро