Toronto Newcomers
-
Сдаётся комната бейсмент в Vaughan Woodbridge 950 $ ,есть парковка ,бэкярд с барбекю ,хозяева украинцы, в других комнатах так же живут украинцы ,
-
Відсоток залежить від вашого кредит скор і статусу в Канаді , від терміну кредитування, від суми першого внеску Не знаю, що для вас «скриті» моменти Я що на перше авто брала додаткове страхування, що на друге Саме авто ви повинні самі для себе визначити У мене є контакт в хюндай , та ауді І десь повинен бути контакт по тойоті Якщо вам дійсно потрібно, то пишіть в особисті
-
Для меня был «скрытый» момент что extended warranty якобы был нужен чтоб банк апрувил мой кредит, они будут пытаться вас развести на любые дополнительные ненужные и дорогостоящие страховки и причем большинство довольных покупателей даже не знают что их просто кинули, сумма этих страховок добавляется к твоему займу и естественно под проценты, в итоге ты переплачиваешь бешеные деньги просто так
-
Если пойдешь в Форд например, то они не запрашивают у банка кредит на тебя, у них вроде как внутренний банк и они дают тебе от себя кредит, в этом случае они действительно могут требовать дополнительные страховки, но в большинстве случаев кредит дает банк, и ему не интересны твои страховки, ему нужен кредит скор и твоя зарплата
-
Всім доброго дня! Компанія Limitless Auto Solutions пропонує послуги автомобільного механіка по всьому Торонто прямо до вашого дому🏡🚗 Наша компанія ремонтує та займається кодуванням автомобілей більше 15 років, тому ми вирішимо будь-яку проблему з вашим авто! Також, якщо у вас є знайомі які потребують допомоги з авто дайте нам знати, адже, після закінчення роботи ми віддамо вам 20% від нашої виручки!💰 За будь-якими питаннями звертайтеся за номером: 437 688 4882 ми працюємо 7 днів на тиждень⏰
-
🙃 Маю hookahbox доступний до оренди 💨 В бокс входить - кальян та калауд - чаша - плита та вугілля - одна забивка на ваш смак (можна також замовити додатково) - щипчики та одноразові мундштуки для куріння Доступні два варіанти оренди - 4 години - 24 години ( входить дві забивки) 🚗 Доступний самовивіз або Доставка по Торонто 10$ за межі Торонто 20+