Toronto Newcomers
-
Ліцензований остеопат у Торонто. Понад 10 років пропрацював остеопатом, масажистом в Україні. Моя терапія допоможе: зняти втому, відновиться після травм, прибрати головний біль, позбудеться зайвої ваги, прибрати м'язові спазми та затискачі, а також відновити емоційне тло. Є можливість як прийняти у себе, так і виїхати до Вас додому.
-
Иди работай! помощь ему…
-
Гайз🙃 Маю hookahbox доступний до оренди 💨 В бокс входить - кальян та калауд - чаша - плита та вугілля - одна забивка на ваш смак (можна також замовити додатково) - щипчики та одноразові мундштуки для куріння Доступні два варіанти оренди - 4 години - 24 години ( входить дві забивки) 🚗 Доступний самовивіз або Доставка по Торонто 10$ за межі Торонто 20+
-
Дівчатка, привіт! ☀️💅 Мене звати Карина, і я є сертифікованим бʼюті-майстром з великим досвідом роботи. Виконую усі види МАНІКЮРУ та ПЕДИКЮРУ швидко, якісно та за доступною ціною. Дуже зручна локація, 2 хв. пішки від станції Keele. Працюю лише на високоякісних українських матеріалах та одноразових розходниках. Маю близько 150 кольорів у своїй палітрі. Зі мною завжди можна про щось поспілкуватися, поки робиться твій ідеальний манікюр. Це я можу відверто запевняти.😉❤️Чекаю на тебе! 👋 Telegram/Viber/WhatsApp: +1 437 733 5896
-
Тоні - допоміг зняти житло дуже швидко, ми заїхали в квартиру через тиждень. Перед нами успішні кейси друзів. Можеш зазначити, що від Alex Yorkville) Рекомендую!
-
Доброго дня, хто реєстрував шлюб у Канаді напишіть у ПП
-
Ищу брокера для бизнес иншуранс
-
Добрий раночок, у кого є посилання на українську трансляцію футболу?? Поділіться 🙏
-
Всім привіт) можливо хтось переїжджає і здає свою квартиру? Шукаю 2-3х кімнатну до 3000CA. Буду вдячна за будь-яку інформацію. Дякую. Усім гарного дня.
-
Може комусь потрібно: 647-371-5519 2 bedroom 1 1/2 bathroom Yonge and Finch condo 10th floor with parking. Facing south. $3000 a month