Toronto Newcomers
-
Прийшло повідомлення від податкової тиждень тому і сьогодні що вони планують на протязі 10 робочих днів щось виплатити
-
👮🏻♂️ Доступ пользователя был ограничен. Причина: ID пользователя найдено в глобальной базе нарушителей Проверить степень нарушения и снять в случае ошибки » проверить 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru
-
👮🏻♂️ Доступ пользователя был ограничен. Причина: ID пользователя найдено в глобальной базе нарушителей Проверить степень нарушения и снять в случае ошибки » проверить 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru
-
950. Стан відмінний.замок і чехол для телефону в комплекті
-
Вітаю! Чи не здає хтось кімнату на місяць (на серпень)? Ціна до 1400 Маю всі документи, просто потрібно пожити десь місяць перед переїздом в квартиру Дякую!
-
Всім привіт! Я надаю послуги зі стрижки газонів у Торонто, Етобіко, Норс Йорк, Скарборо. 40$ Для стандартного переднього та заднього двору (+ скошену траву упаковую в мішки) Якщо є питання, та для узгодження часу і дати пишіть у особисті☺️ дякую
-
Всем привет 👋 Меня зовут Анна Имашбаева - я из Казахстана. Я лицензированный иммиграционный консультант 🇨🇦 В эту субботу 13-го июля я и моя україномовна case-manager проведем БЕСПЛАТНЫЙ ВЕБИНАР на тему PR статус по гуманитарной программе. Вы сможете задать свои вопросы и бонусом получите список необходимых документов для гуманитарной программы. Жду вас у себя на страничке в инстаграм www.instagram.com/viacanada/
-
-
Хорошая попытка, военком! 🪖
-
Дівчата, привіт. Я фотограф. Мені дуже потрібні моделі для поповнення портфоліо. Вартість мінімальна, бо в пріоритеті красиві, естетичні кадри 📸 Повністю допомогаю з образом і ідеєю. З позуванням теж. Продумую все до деталей. Діви мене зрозуміють ♍ 🤷🏼♀ Також в найближчому часі, хочу зробити одну зйомку TFP, але на ту зйомку буду потребувати 4 дівчини. Будь-ласка, зв'яжіться зі мною🦋
-
Здається простора кімната в Скарборо. Квартира двокімнатна в апартмент білдингу. Перетин Birchmount/Sheppard. Гарна транспортна розв'язка. Частково умебльована. Заїхати можна вже, кімната вільна.В іншій кімнаті живе жінка. Вартість 1347 $. Всі питання можна задати Надії за телефоном +1 (249) 733-2390. На коментарі не зможу відповісти, бо це об'ява для моєї знайомої.