Toronto Newcomers
-
Ну ты понял что я имею ввиду :) в таргетенги схожая ситуация ? Если клиент прийдет откроет все карты то есть ли вероятность что таргетолог ( не про тебя а в целом ) может увидеть как работают продажи на этом рынке и фактически слизать готовое бизнес решение ?
-
Не совсем. Я про другое: вот у меня знакомый имеет кол центр и к нему обращаются клиенты, он видит покупательскую способность своих клиентов понимает на какую аудиторию они Продают и даже больше: он понимает приблизительный доход от их же дейтельности. Фактически он за деньги которые получает от клиентов начинает разбираться в их бизнесе. Он конечно красавчик - он проанализировав так начал заниматься продажами аналогичных товаров ))))
-
та, будь ласка, хай копіюють) але крім знань, як запустити рекламу, потрібно мати знання та досвід, щоб зрозуміти, куди приведе ця реклама і які будуть результати. і, якщо вони будуть не ок, потрібно знати, де причина і як виправити. наприклад, перед продажем своїх послуг я проводжу безкоштовну 30хв консультацію. під час цієї консультації я можу допомогти налаштувати рекламу, показати, що і куди натискати. але замовник вже сам має займатися оптимізацією. а це вже те, що не вийде «повторити», який би попередній кейс не був афігєнним))
-
www.youtube.com/live/6_jIEX6trKg?si=Ll69uNUFYxJT_6iX
-
Але ж рекламувати бізнес то інше. Щоб продавати, треба виробити або купити деінде, треба склади, логістика, комунікації зі споживачами. Не всі люди хочуть працювати в продажах. Так само як не всі компанії мають свій рекламний відділ - дешевше зарплати комусь за outsourcing. Бо неможливо знайти й вміти все. До того ж рекламний ринок дуже стрімко розвивається, і щоб бути в курсі всіх новинок, треба займатися лише цим
-
-
Розпродаж речей Від 5 до 10 cad максимум Пишіть у приватні кину фотки
-
В связи с отездом, продаєм стул с подушкой и серой мягкой накидкой. 40$
-
Шорты GUESS 15 cad S -size
-
10 доллар шаурма в тарелке ❤️ iberi Georgian bakery
-
21 Transwell Ave, North York, ON M2R 2J7