Toronto Newcomers
-
Добрий день, друзі може в кого є контакт інструктора з водіння, потрібно перед здачею g2, бажано в районі етобіко чи хай парк?!!
-
Доброго дня потрібен бейсманд, В Етобіко, Норт Йорк. Для двох хлопців з початку жовтня
-
6478044944
-
Могут парни позвонить мне, но сначала написать в сообщении
-
Номер еще нужен?
-
Шукаю дівчинку на своє місце. Здаю свою кімнату, бо переїжджаю. 1 жовтня. Даун Таун Spadina Adelaide В новому будинку. В квартирі все є. Мебель, посуд, посудомийна машина, пральна машинка і сушка. Є балкон. В кімнаті вже є ліжко і матрас, якщо потрібно, я можу залишити за невелику плату , якщо ні, то продаю. Кімната має скляну перегородку. Там вже є штори. Також встроєна шафа купе. Своя ванна кімната. В будинку є спортзал, тераса, барбекю, басейн outdoor, ігрова кімната, сауна, йога-зал, душ для собак (якщо є). Все поруч. Продуктовий магазин навпроти будинку, долларама., старбаркс, купа ресторанів. Транспортна розвʼязка хороша. Трамваї, метро. Eaton centre 15 хв пішки. 1400$ + десь 90 комунальні і інтернет. Пишіть, якщо зацікавились.
-
Нужен! 🥺
-
ПРОПОЗИЦІЯ ДЛЯ МАЙСТРІВ МАНІКЮРУ 💅💅💅💅💅💅💅💅💅💅💅💅💅 ( для тих кому набридло працювати вдома або у салоні за %) Бьюті простір надає готове робоче місце в оренду для майстрів манікюру та педикюру 💅 📍 Локація : DownTown , 194А Carlton Для надання більшої інформації пиши в особисті повідомлення . 💌 www.instagram.com/beauty.community.toronto?igsh=ZXJ0dmF2dHJjYWdk
-
🎈 Підніміть свої свята на новий рівень з нашими чудовими композиціями з повітряних куль! 🎈 ✨ Чому варто вибрати нас? - Індивідуальний дизайн: індивідуальні композиції, що відповідають вашій темі та палітрі кольорів. - Якісні матеріали: тільки найкращі міцні та довговічні повітряні кулі. - Професійна установка: ми займаємось усім, від дизайну до установки, гарантуючи відсутність стресу. - Доступні пакети: гарні прикраси, які підходять для будь-якого бюджету! 🌟 Спеціальна пропозиція: забронюйте зараз та отримайте знижку 10% на перше замовлення! За подробицями пишіть у особисті повідомлення 🙌
-
Отправил в личку.
-
Всім привіт, БЕЗКОШТОВНО надаю допомогу по наступним питанням: 🇨🇦 🇺🇦Продовження Ворк перміту, зняття обмежень; 💵 Подача на Кліматичні виплати - Canada Carbon Rebate + GST/HST кредит; 💸💲Подача заявки на фінансову допомогу (Emergency assistance, Ontario Works, Ontario Disability Support program, Employment Insurance); 🚌 Подача заявки на знижку на проїзд (GTA); 👶👦 Оформлення виплат на дітей (Canada Child Benefit); 💊 Подача заявки на програму покриття ліків (Trillium Drug Program); 👩⚕💉Подача заявки на безкоштовну стоматологічну підтримку дітей (Healthy Smiles Ontario); ⚡️Подача заявки на знижку на електроенергію ( Ontario Electricity Support program); 🦷 Подача заявки на безкоштовну стоматологію для окремих груп населення ( Canadian Dental Care Plan); 👩🏫 Запис на оцінювання з англійської та французської для відвідування безкоштовних курсів; 🚘 Орієнтація для новоприбулих: Отримання прав та навігація в транспотрній системі; 🏥 Орієнтація в Медичній системі- Як працює страховка, що покриває, де шукати лікаря, як користуватись невідкладними службами допомоги; 🏦 Орієнтація в банківський системі - будування кредитного рейтингу, перевірка, протидія шахраям; Тощо Вся підтримка безкоштовна, за рахунок Федерального та Провінційного урядів, при наявності імміграційного статусу (надається копія CUAET Work permit або PR) 👍
-
УРОКИ ВОКАЛУ ОНЛАЙН 🌎🎶 -Привіт,мене звати Юля!🙏 Я викладач Вокалу🎙️, а також співачка👧! Хочу допомогти тобі віднайти свій голос!🔊 ✅Використовую професійну апаратуру ✅Маю вищу освіту🎓 ✅Викладаю 3 мовами (eng,ukr) ✅солістка європейських сцен у понад 10 країнах ,гастролювала у Китаї,В‘єтнамі ✅Виступала на сценах де гастролювали Beyonce,Justin Bieber,Lady Gaga ,Sting,Adele ✅Провела понад 5000+ тис уроків онлайн ✅Мої учні призери вокальних конкурсів та Учасники Голосу країни (10% з уроків йдуть на потреби ЗСУ)🇺🇦🇺🇦🇺🇦 -Всі запитання до @voice_studio_sing
-
1-бедр. Бейсмент, полностью меблированный, в тихом уютном месте недалеко от Янг стрит, паркоместо, хозяйка очень хороший человек, 2100 всё включено.
-
Привіт, Громадо 🇺🇦🇨🇦 Хочу підняти тему шахрайств в Канаді, і тому присвячу цьому свій час і напишу кілька постів з реальними прикладами. Бо обізнаність - це вже захист. ⚠️ Один із популярних видів шахрайств в Канаді - це смски про недоставлену посилку - приходить смс, наче від Canada Post чи Purolator, мовляй, не можемо доставити вашу посилку - і посилання на 'оновлення' даних. ❌ Інший варіант - популярний у час коли CRA (податкова служба) проводить виплати - доречі нова виплата CCR буде 15 жовтня. Приходить смс - ми не можемо нарахувати ваші 469.00 CAD, тому що у вас не оновлені банківські дані. Натисніть сюди і оновіть дані. 😱😱😱 Звичайно таким чином шахраї хочуть отримати доступ до банківських карток, або персональних даних. ⚡️Якщо ви отримали таке смс - ні в якому разі не тисніть на посилання! Не ризикуйте своєю безпекою за ради цікавості. На цю тему напишу ще кілька постів найближчим часом. Бережіть себе! 🫶 Анастасія Власенко Settlement worker
-
Всем привет. У меня остались три блока стиков для Iqos Iluma - Terea Sequoia. Купил их совсем недавно, но решил бросить курить. Ищу желающих купить дешевле чем в магазинах или на сайте IQOS. Кому интересно - пишите в личку.
-
👮🏻♂️ Доступ пользователя был ограничен. Причина: ID пользователя найдено в глобальной базе нарушителей Проверить степень нарушения и снять в случае ошибки » проверить 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru