Toronto Newcomers
-
Ми стягуємо 15% від вартості замовлення. Це означає, що клінер отримує 24 долари на годину, а наш сервіс додає 15% до цієї суми, що покриває наші операційні витрати.
-
Є два режими підбору клінерів: автоматичний і ручний. В автоматичному режимі ми самостійно підбираємо найбільш відповідних кандидатів, враховуючи деталі замовлення. У ручному режимі клієнт може сам обрати клінера, якому надіслати запит (наприклад, орієнтуючись на фото, щоб припустити стать і вік). Однак ми не можемо реалізувати такий функціонал безпосередньо, оскільки це може вважатися дискримінацією.
-
Я ж кажу можна ручками обрати хто тобі подобається по фото і опису більше якщо для тебе це важливо
-
Так, після релізу буде проведено невеликий тест. У користувачів буде можливість отримати безкоштовне прибирання в обмін на фітбек.
-
Отправте почту свою(в лс) я вас добавлю в wait list
-
Перевірити, скільки сміття під ліжком, дійсно складно. Клінер може як прийняти, так і відмовитися від замовлення. Якщо виникнуть будь-які незручності або форс-мажорні обставини, завжди можна звернутися до підтримки для вирішення питання. Вважаю, що це не буде проблемою.
-
Кому цікаво є сторінка на лінкедін. Там пощу новини по розробці ну і взагалі можна слідкувати за прогресом) www.linkedin.com/company/monoclean/
-
Катюша, тебя заблокировали (spam) Сообщение предлагает пассивный доход и призывает писать в личные сообщения, что часто является признаком мошенничества.
-
Hi there , кто может подсказать или помочь с подачей налоговой декларации? В Канаде 9 месяцев работаю все время официально почти с первого дня , буду очень благодарен за советы и ссылки как это делать ?! Дякую 🇺🇦
-
Приєднуйся до Monoclean - наш сервіс працює як Uber у світі клінінгу! Ти сам(а) обираєш, коли працювати та скільки замовлень брати. Оплата становить приблизно $24 за годину. Уся комунікація та робочі процеси проходять у зручному додатку рідною мовою, тож вистачить базової англійської. Що пропонуємо: - Гнучкий графік: працюєш, коли зручно - Виплати за запитом Вимоги: - Легальний статус із правом на роботу - Відсутність судимостей - Любов до чистоти та вміння прибирати Якщо шукаєш роботу на власних умовах, пиши нам.
-
Доброе утро) Знаю что многих есть машины. И такой вопрос Была вчера в дилершипе. Мне сказали что дадут тест драйв только после подписания документов ( кредит, договор и тд, машина бу) аргументировав тем, что им придется заново мыть ее после тестдрайва (лол). Мне кажется что где то обман/ хотят впарить эту машину чтоб я не смогла ее потом отдать в случае чего. Нормально ли это? Никогда не покупала машины, поэтому без понятия как должно быть)