Toronto Newcomers
-
за таке тут відразу бан
-
У нас один и тот же был 5 месяцев
-
так і є, завжди буде інший доктор. Це і є мінус коли не маєш свого доктора. Але зовсім не критичний, бо вся ваша історія коли ви ходили в бюдьяку клініку в Канаде зщо вам виписували і тд - це будет у них в системі видно.
-
Мой врач сказал мне что вся семья может обращаться к нему. Но официально семейным он не хочет быть, поскольку много бумажной волокиты, но всегда рад приёму. Вы можете в любую walking-in clining обратиться
-
місцеві які тут 4-5 років живуть кажуть, що взагалі не мають сімейного лікаря. Хтось має хтось ні. Це дуже опціонально тут. Коли ви йдете до волк ін клініки там вас дивиться той самий сімейний лікар та робить теж саме (апойнменти назначає) що робив би і ваш персональний сімейний лікар.
-
можно - сейчас тяжело найти семейного врача
-
Я сдавал здесь. Immigration Medical Examiners 751 Victoria St. South, Suite B106 Kitchener, ON, N2M 5N4 519-748-8510 [email protected] Это стоило 100 -120 долларов, я точно не помню
-
Ми проходили в Скарборо 125 за все разом, якщо показуєш перміт і кажеш шо куает.Але така діра ппц(
-
если я правильно помню, всем кто старше 65 лет не нужно сдавать биометрию, так что вполне возможно, что всё в порядке, просто нужно сдать биометрию и всё