Toronto Newcomers
-
Мені теж так сказали в RBC банку (отримаю кредитку після джоб офер онлі) Скотіа банк ДУЖЕ сильно не радили бо вони не створювали історію користування кредитки поки в них її не запросили,а у людей минуло на той момент вже 2 роки користування
-
Дякую. Та все ж тепер хочу кредитку в CIBS відкрити
-
Они были не правы, они могут открыть кредитку по ворк пермиту. Не ждите чека, подписанный договор — это гарантия того, что вы работаете. Берите пакет документов, что я описала, и требуйте менеджера, который откроет нормально, а то они работают спустя рукава
-
Я відкрив дебіт в Скотіа банку. Кредитку сказали відкриють як роботу знайду. А тепер знайшов роботу. І читав що СІBS дає кредитку на 5 кад. З оффером і там щей кешбек на ній. От тепер думаю мені спочатку до зарплати в банк іти чи можна одразу з чеком йти. Вибачте. Просто ще не знаю цієї системи. Дякую за відповідь
-
Если у вас есть ворк пермит — кредитку должны открыть и без работы. Чтоб увеличить лимит — нужен оффер и настроить зачисление зп на дебетовую — это они в отделении умеют делать. Возьмите документы, которые подписывали при принятии на работу и ворк пермит, паспорт, син, номер телефона и пруф оф адрес
-
Привіт всім. Підкажіть будь ласка який документ з роботи потрібний щоб відкрити кредитку в банку. Або збільшити її ліміт. Чи вистачить тільки чеку з зарплатою. Дякую