Toronto Newcomers
-
Привіт любі укрїнці, е питання з приводу вклейки візи у Європі. Кто вклеював у Польщі, будь ласка дайте адресу візового центру в Варшаві, залишиось не так багато часу сам я вклеював вже у Канаді. Або поділитесь досвідом, дуже дякую тим хто відізветься.
-
Буде все, що знайдемо)
-
Якщо вам подобається - це ваш вибір. Але, я вам раджу бути готовим до всього. Вір у Добре, готуйся до Найгіршого. Та ж сама історія "в мініатюрі", була під час ленінського "НЕПу". Люди розкрутились, налагодився бізнес, а потім - всіх або посадили, або розстріляли. І були це - комуністи.
-
Чудово. Демократія - це сукупність Інституцій, де кожна має виконувати свою функцію і контролювати інші. Чому працює Демократія у США - тому, що кожна гілка/інститут влади - працює і створює механізм "противаги". Тобто є БАЛАНС усіх гілок/інституцій влади. Виборці = платять податки, обирають владу, судова система - контролює дотримання Законів і Прав виборців/громадян і т.д. В Україні на жаль, поки стадія "а надайте мені всі повноваження і я все порешаю". Спочатку вірили у казочку "харошие олигархи", потім "женщина президент все порешает", потім "а вот "харошие олигархи" сняли нам сериал про "харошего президент" и он все порешает"... А всього навського, потрібно чесно подивитись "СОБІ В ОЧІ" і зрозуміти, що Зміни починаються "з СЕБЕ". Коли ти всередині змінишся і кожного дня будеш будувати - нову Україну, тільки тоді і зникнуть "харошие олигархи" і "харошие президенти-решали". І твої дітям не доведеться шукати щастя в Канаді чи по Світу.
-
Нанавиджу совок, і рядянський патріотизм, а люблю Китай. Прожив там 3,5 року. І повірте там інший комунізм, інше життя
-
Народився і виріс в Україні 🇺🇦❤️
-
Ви де народилися і громадянин якої країни?
-
У вільній? де ж Вона вільна? Незалежна? Так, теж ні. Залежна від її жителів, армії, від влади, впливу і підтримки з боку заходу.
-
Хто нещодавно робив вклейку візи в Лондоні.Скажіть будь-ласка скільки у вас часу це зайняло?Наші паспорти з 8.08 у IRRC під процесом,уже минуло півтора місяці.
-
частково з вами згоден, але вірю, що на наступних Виборах в Україні відбудуться зміни на краще
-
Я вам ОБОМ намагався пояснити сутність "Причини і Наслідки", але вам байдуже. Вам головне - ні у що не вникати, купити по-дешевше, продати по-дорожче. Можете більше не відповідати на мою повідомлення.
-
Ось і зійшли ви в кут, самі себе піймали!) А хто живе без будь яких обмежень, что незалежний від людей їх алади і навколишнього світу?
-
Я живу у вільній і демократичні Україні. "Совок" закінчився у 1991 році, вам треба терміново вивчили Історію і Географію. І не все у житті можна купити заробляючи на китайських товарах. Але для вас я бачу - це надважка дилема.
-
Так, і супер. Я люблю китайську техніку. Дешева, якісна і практична. Дякую китайцям, нехай і далі прогресують і роблять моє життя комфортнішим.
-
Ви знову повторюєте мантру, в яку вірите, повністю Ігноруючи наведені аргументи. 3D принтер теж може друкувати багато речей, яких не створював. Але на відміну від Комуністичного Китаю - не займається Обмеженням Прав і Свобод.
-
Історія, оце так "факт". Вам бракує імперичного досвіду, так і про идите все своє життя в ютубі, пидтримуючи свої елюзії. Поїдьте в Китай подивітся що там не так. Совок розвалився, а ви там досі прописані. Як по вашому Китай може конкурувати з США і бути лідорем, це ж тож "самий" радянський устрій і ідеологія?
-
Тепер я маю право надавати іншим учасникам каналу інформацію про цінність Демократії? Йой, та я ж не в комуністичному Китаю, де Комуністична партія Китаю вирішує "яку інформацію китайці мають право отримувати від Світу" і не маю питати у Вас дозволу 🤣