🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Чи встиг ти оформити CUAET? Якщо ні - потяг вже поїхав і ти на нього не встиг. Ще є можливість застрибнути в вагон що прямує до США, але це можуть бути останні вагони. $1.5к вистачить тільки щоб добратися
-
Помогу решить вашу проблему дистанционно 😂... Шутка У самого есть несколько штрафов, думал на авто не выпустят, наложили арест на регистрационные действия, но как оказалось на границе таможня не интересовалась, выехал бес проблем
-
За превышение скорости только американскую аннулируют, все остальные не трогают…
-
🤦♂️
-
Дякую 🙏🏾
-
так
-
До березня 24го? Вірно?
-
так березень 2024
-
Здравствуйте ребят, если приземляюсь в Торонто и пересадка в Ванкувер, подскажите пожалуйста где я получаю воркпермит?
-
Доброго дня, підкажіть будь, якщо зараз летиш по CUET, то чи ще дають фінансову допомогу у Канаді?
-
Селят
-
Чи вже ні
-
Так…хоча є онлайн банкінг теж можливо відкрити рахунок…але я не знаю як це зробити
-
Чи можете порекомендувати компанію для відправлення паспорта на вклейку візи з України? Дякую
-
І ще таке питання, раніше українцям давали проживання в отакої на 2 тижня, якщо не помиляюсь Таке ще є?
-
Естесн
-
Але це ж модно зробити тільки знаходячись у Канаді, вірно?
-
Спочатку рахунок в Канаді відкрити потрібно це 30хв
-
Онлайн з лептопа можна оформити
-
А куди треба йти, щоб оформити?
29 Jan 2023, 14:15
100049/127520
11 minutes ago