🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Хочу розуміти чи можна знайти роботу,якщо чоловік автоелектрик, але спочатку потрібно за щось зняти будинок
-
Машина Поменял права Доставка еды Первые деньги Проходил через это Знаю Все просто
-
Автоелектрик то гарна професія для Канади. Знайде без проблем, робить резюме заходить в СТО і лишає зразки резюме. Там навіть є українці які тримають подібний бізнес. Якщо натрапить на такого то буде працювати 100% .
-
Убер доставка?
-
Но он найдет работу себе А для поддержки штанов на первое время я не перестану рекомендовать доставку Надеюсь это на короткий срок для вас И у вас все будет хорошо
-
Підкажіть будь ласка по доставці Як зразу зорієнтуватись у новому місті, інша мова, нові адреси, нові нюанси за пдд та розміткою… Орієнтовно за пару тижнів чи можливо пристосуватися? Дякую
-
Де можна замовити гарну вишиванку?
-
Xl жіноча
-
Размер какой?
-
𝐃 𝐈 𝐀 𝐍 𝐀, вашу репутацию увеличил kostjn12. 🏆 Ваша репутация 1
-
Бо загальнi розмiри вам не сподобаються
-
ukieology.com/collections/womens-shirts?page=2
-
Так це на заказ треба знайти хто робить такi речi
-
𝐃 𝐈 𝐀 𝐍 𝐀, вашу репутацию увеличил Ноташка 💝. 🏆 Ваша репутация 2
-
Дякую за допомогу!)
-
Доброго дня! Де в Toronto Downtown краще всього обміняти CAD на USD?
-
Могу на GBP поменять
-
Доброго времени суток! Подскажите,пожалуйста.На вклейку визы нужно тоже записываться по времени как и на биометрию?Или можно приехать привезти паспорт по факту? И сколько занимает процедура?
-
Спасибо за ответы
-
На сколько долго - если они у себя вклеивают, от пару недель. Если отправляют паспорта - то месяц
29 Jan 2023, 14:15
100486/127428
about 4 hours ago