🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
ДЯКУЮ 🤝
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams.html
-
Пожалуйста, люди, дайте ссылку на сайт, где список клиник, в которых можно пройти медосмотр до Канады 🙏
-
смотрите на сайте VAC по вашему месту
-
Доброго дня! Шукаємо до себе на підселення молоду працюючу пару . Будинок в Міссіссазі, район Port Credit, великий світлий бейсмент із заднім двором, гарний район, до озера 1 км, зупинка автобусів - 200м, мебльовані кімнати, вся комуналка входить в вартість. 1700$
-
Доброго дня,хотіла дізнатись чи хтось відправляв так документи з України.В мене є декілька питань.
-
Смотрите на киви. Покупайте на сайте официальных авиалиний. Киви посредник они ни за что не отвечают.
-
Добрий день. Чи можна довіряти kiwi з приводу покупки авіаквитків?
-
Да, напишите оба.
-
Доброго дня. Я зараз в Варшаві як краще відправити паспорт на вклейку візи? Підкажіть службу дякую. Дитина не отримала запрошення на візу, чи можу я відправити зі своїм паспортом? Хто робив підказіть будь ласка як правило зробити. Дякую за відповідь
-
Подскажите для работы официантом нужен сертификат на продажу алкоголя. Как получить.?
-
Напишите пожалуйста нужен ли епоймент?
-
Подскажите где можно найти бу мебель в Виннипеге?
-
Мені рекомендували Олександра з Івано-Франківськ +48 883 586 072 Ще не користувалась його послугами, але записала на випадок якщо буде потреба.
-
Привіт! Чи можна по нашому документу з вказівкою на IMM1442 пройти мед обстеження безкоштовно? Якщо є контакти лікаря, буду дуже вдячна.
-
Можна,я лично возил так быстрее и безопаснее.
-
Хто виручить?
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка, в якому банку можуть відкрити кредитну картку без довідки з роботи? В Scotiabank не вийшло. Можливо у когось є позитивний досвід в схожій ситуації? Дякую
-
BMO я відкривав , була на 2500 через пів року 5500 … довідку с роботи не треба було
-
BMO , на 4000 , просто запитали де працюю
29 Jan 2023, 14:15
100770/127673
about 3 hours ago