🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Salut à tous! Hi, there!✨ Якщо ти бажаєте: • розширити свій кругозір через повне занурення в іншомовне середовище; • знайти гідну роботу або опанувати нову професію закордоном; • вступити в омріяний заклад освіти; • підготуватися до міжнародних екзаменів DELF або IELTS; • раз і назавжди зрозуміти структуру французької та англійської мов; • підвищити свій рівень IQ, а разом із ним і впевненості в собі; Тоді це оголошення створене для тебе! Наразі проводиться набір на індивідуальне навчання з вивченням французької або англійської мови. Наша співпраця буде максимально продуктивною. Оскільки я -: • дипломований філолог, лектор КТППАМ ім.Ігоря Сікорського та викладач франц. мови у середній школі за канадською програмою; • когнітивний лінгвіст та аспірантка університету Гранади (Іспанія) та КПІ ім. Ігоря Сікорського; • виграла 4 гранти від ЕС на навчання та проведення наукових досліджень в KuLeuven (Бельгія), Granada University (Іспанія) та UCD (Ірландія); • сертифікована CIEP (DELF - B2 (2018); UCD ( Academic and General English - С1); University of Luxembourg (General English - C1); Детальна інформація про систему навчання надається за запитом. Кількість місць обмежена, лише 5 студентів! Посилання на мій науковий профіль: scholar.google.com/citations?user=BSodHHMAAAAJ&hl=ukв
-
Это не программа беженства, это программа иммиграции. На куает уже не подать заявку.
-
Всю Европу объездили?
-
Ха́лявы в Канаде надеюсь не будет
-
Я про Канаду
-
Человек бежит... спустя полтора года....Европа режет выплаты...
-
И я
-
вони наче десь їхали
-
Так получилось, что отслужил своё...
-
Я из Харькова, и собственно вот
-
На 24 февраля 22 года даже в Украине не находились
-
Знаю кучу людей,которые уже наверное пол мира объездили в погоне за выплатами...
-
Ну да Бог им судья
-
До 31.03.2024
-
Скажіть будь ласка до якого числа можна ще отримати виплату 3000$ ?
-
Привіт всім, можливо комусь в салон потрібен administrator assistant/receptionist? Чи можливо manager на роботу? Буду всім вдячна за інформацію, гарного дня✨🫶🏼