🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Гугл забанил?
-
Доброго часу. Підкажіть, будь ласка, є такий нюанс: при реєстрації на візу куает з жінкою обрали провінцію Онтаріо, але плани змінилися т хочемо отримати ворк перміт на іншу провінцію. В аеропорту Торонто нам видадуть вп тільки на Онтаріо, чи можна попросити на іншу провінцію? Дуже потрібна відповідь, щоб можна було планувати. Дякую.
-
Доброго дня мої дорогі Українці!!!Прошу вас підтримати петицію для мого тата!Розвідник!Загинув 05червня 2023р на Дніпровських островах(Херсонский напрямок),прикриваючи собою відхід бойових побратимів,до останнього подиху він захищав свою країну🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Дуже прошу вас підтримайте петицію до президента України про надання Саміцькому В.П. почесного звання«Герой України посмортно» Будь ласка допоможіть зібрати підписи 🙏🙏🙏Нам залишилось зібрати 6000🙏🙏🙏 petition.president.gov.ua/petition/196748
-
Также есть конторы ,где не дорогие билеты..
-
Есть рейсы с пересадкой в Нью Йорке и через Исландию....
-
Подскажите пожалуйста,кто как летел в Канаду,понятно из Европы...какие рейсы подешевле?
-
Через аєпорорт Хітроу єдиним квитком без покидання транзитної зони - віза не потрібна
-
Вітаю всіх!!! Миру, щастя та здоров’я!!! Мене звати Лілія, я переселенка з Маріуполя. Залишилася одна з донькою, на разі роботи не маю, зараз нема за що навіть їжі звичайної купити.. Про засоби гігієни або розваги для малої я краще промовчу. Якщо ви не в змозі допомогти або ви не хочете цього робити, будь ласка, пройдіть повз моє повідомлення. Велике спасибі за розуміння! З повагою та від щирого серця, хочу подякувати всім хто залишить свій відгук.
-
Якщо далеко, вигідно кур'єром
-
Якщо близько можно самому
-
Це якщо Вам далеко їхати
-
Так