🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Так study permit .Дякую вам за відповідь 🙏 скажіть, а може моя донька тоді в аєропорті отримати work permit, хоч і заявка була просто на visitor? Дякую заздалегідь
-
Вітаю! Ви маєте на увазі Study Permit? Його отримують всі діти, школа з 4 років. З 14 років можна отримати Work Permit, з ним також можна навчатися. Різні провінції мають програми субсидій для українців, які прибули по CUAET, але навчання у внз все одно платне. Також в Канаді школа - 12 класів, скоріше за все, вашу доньку запросять спочатку закінчити школу, що буде на її користь для інтеграції та поліпшення мови.
-
Доброго дня! Прошу відповісти на таке питання, моя донька ,коли подавалась на CUAET у серпні 2022 року на візу visitor їй було 14 років, зараз їй 15, прилетім ми до Канади приблизно у лютому-березні 2024 та їй буде вже 16 років) питання таке, чи може вона у аєропорті прильоту отримати студентьску візу для навчання? Дуже дякую за відповідь, тих батьків, чиї діти отримали студентські візи чи дітей які поступили до Вузів Канади вже.
-
Доброе. Ждали месяц месяц запроса на вклейку и через неделю уже забрали. Варшава.
-
Усім доброго ранку. Підскажіть будь ласка чи потрібно робити переклад дипломів? І чи є можливість влаштування на роботу музикантам з вищою освітою?
-
Здравствуйте, кто знает где можно взять котика в Калгари
-
Что значит wp?
-
Так цікавить
-
Помоему, называется Иммиграция. Я точно не помню, после 18 часов полета😁
-
После электронной таможни
-
Его офицеры в аэропорту должны соориентировать.
-
-
Это да, я про страну)