🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Вы так делали?
-
Если Вы с Украины
-
Через Дію
-
Всім привіт! Маю питання. Я подавала документи на візу в Канаду на свого тата ще в січні. В березні запросили додаткову інформацію про армію і так далі (більш детальну). Всі документи прийняли, але зворотнього зв’язку вже 6 місяців від них немає. Телефонувала їм на гарячу лінію — кажуть що все добре, ніяких додаткових запитів на документи немає, типу поставили нас на 1-у чергу до розгляду, сказали чекати. Але я їм не дуже вірю… Скажіть, чи хто стикався з такою проблемою? Як ви вирішували її? Як прискорювали процес? І які взагалі можуть бути причини того, що так довго вирішують?
-
🚨 Відкрита вакансія на менеджера в автосервіс, що розвивається. 🗣 Пріоритетно вибираємо дівчину з добрим знанням англійської мови. 📍 Ми знаходимося в районі Sheffield industrial, Edmontont Потрібно: 💥 Хороший рівень Англійської✔️ 💪 Бажання рости🔝 💸 Зарплата залежить від роботи, що виконується, і все обговорюється на місці 📲 +1 (780) 708-1437
-
Ми набираємо працівників на неповний робочий день//повний робочий день негайний старт!!! - Зарплата 600 доларів на тиждень - Понеділок п'ятниця - Субота неділя Досвід не потрібен (навчання буде надано)
-
Добрий вечір Підскажіть , будь ласка , якщо я подавала на візу в Україні , а хочу паспорт надати з документами в Будапешті чи можливо особисто зробити або треба курʼєром / поштою ? Можливо хтось подавав в Угорщині
-
t.me/ukrKieva
-
Вітаю!💙💛 Допоможіть з роботою в Едмонтоні, прилітаю 12 вересня. Англійська на початковому рівні, але в активному вивченні. Можливо клінінг, догляд за тваринами, можливо фабрика, нагляд за людьми з інвалідністю або похилого віку,робочий в торговельному залі,помічник на кухні або їдальні.✨️ Буду вдячна за будь-які пропозиції. Також для чоловіка(сторож,прибирання, фабрика)т.д. Дякую 💙💛
-
Не успел в срок сдать биометрию. Возможно ли еще ее сдать?
-
Kateryna, вашу репутацию увеличил Lilia. 🏆 Ваша репутация 1
-
Вот их ответ в письме: Thank you for your interest in working in Canada. After careful review of your work permit application and supporting documentation under the Temporary Foreign Worker Program, I have determined that your application does not meet the requirements of the Immigration and Refugee Protection Act (IRPA) and Immigration and Refugee Protection Regulations (IRPR). I am refusing your application on the following grounds: • You are found inadmissible to Canada under paragraph 41(a) of the IRPA: through an act or omission which contravenes, directly or indirectly, a provision of this Act. • You have not complied with our request for information, per subsection 16(1) of the IRPA. To date, you have failed to comply with our request for photographic and fingerprint evidence