🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
У кого-то были проблемы с вытягом о не судимости? Мужу ДИЯ не даёт… сначала написали что будет готов 3-10 дней, а теперь система выдаёт строку что вытяги закончились…😊 и не впускает дальше) Нам всем , женщины за минуту сделал( ДИЯ). Муж ранее не привлекался с законом проблем не было) что это может быть?
-
добрий день, підкажіть будь ласка чоловік військовий повинен був прийти в Київ на біометрію 14.09 , але він був у лікарні після поранення його можуть прийняти якщо він прийде у понеділок, чи потрібно дзвонити? його можуть знову відправити на передову і він не зможе прийти на біологію.
-
Только звонить-писать
-
А как можно отслеживать где мой паспорт когда отправил на вклейку?
-
Так , відправляйте ) поясніть причину затримання в листі . Нам вклеїли , навіть лист супроводжувальний не писали ..
-
Підкажіть хто знає будь ласка Якщо візу погодили і треба було вже відправити паспорт на вклейку, але я цього не зробила. Чи вклеять вони це зараз, якщо відправлю паспорт? У кабінет заходила, віза показує є Але я не знаю чи вклеять, бо пройшло більше 3 місяців. Може хто стикався з подібною ситуацією)