🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
А є схожий чек-лист для Торонто/ Гамільтон?)))
-
К сожелению я таких не знаю, а какого рода информация вас интересует? Живу здесь 6 лет так что кое какой инфо владею) споашивайте если что
-
Раніше було до березня, а зараз просто з 2024 Виходить, що одразу після нового року?
-
t.me/matusimontrealu
-
Новина про припинення підтримки українських біженців Польщею з 2024 року може змусити багатьох українців шукати прихистку в інших країнах як ЄС, так і в США та Канаді. ⚡️Польща припиняє підтримку українських біженців з 2024 року, - заявив телеканалу Polsat представник уряду Петро Мюллер. "Підтримка біженців, яка включає скасування вимог про проживання та надання дозволів на роботу, безкоштовний доступ до шкіл, медичного обслуговування та сімейної допомоги, не буде продовжено наступного року", - повідомив він. ------ Підписуйтесь @UkrainianCanada - канал @UkrainianCanadians - група
-
Скоро летим. Вот хочу подготовится. Малому 2,5. Из практики знаю что мамские чаты самые информативные. Если вы знаете такие такие в монреалье пожалуйста дайте ссылку. Можно в личку🙏
-
Всім доброго дня, хочу поділитись куди ходить мій син може і вашім діткам сподобається. Будемо раді вас бачити і займатись з вашими дітками. Якщо зацікавить пишіть тренеру в Instagram: instagram.com/khruzina_ekaterina?igshid=MWZjMTM2ODFkZg== Toronto
-
Запрошуємо вас приєднатися до нас на захоплюючий день пейнтболу, який обіцяє бути повним адреналіну та незабутніх моментів! 🌟 Дата: 23.09.2023 Час: 12:00 Місце зустрічі: по Калгарі підберемо всіх 😉 Що ми пропонуємо: 🔫 Зброя та спорядження 🏞️ Унікальні ігрові майданчики 👫 Можливість познайомитися з новими людьми 🍔 Також будуть напої та закуски Не впустіть цей шанс провести час у відмінній компанії, поділитися враженнями та створити незабутні спогади! 🤩 Будь ласка, підтвердьте вашу участь якнайшвидше, оскільки кількість місць НЕ обмежена 😝 З нетерпінням чекаємо зустрічі з вами! З повагою, Synergy Business Club t.me/synergybusinessclub 📞 Контакти: @synergyadminn
-
О . Тот же вопрос. Я тоже ищу. Напиши в лс
-
Вы где территориально в Монреале?)
-
О чудеса.🙈🙈🙈 «Как отправить паспорт на вклейку визы, если вы в Украине/ Румынии/Италии» «Как отправить паспорт на вклейку визы, если в стране где нахожусь нет визового центра»