🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Про яку провінцію йде мова?
-
Це наша бізнес ідея !!! Відкрити справжній український ресторан з варениками і тп я Сподіваюсь прийде час і ми відкриємо , тому що тут дуже несмачна їжа в кафешках , наша кухня найсмачніша !
-
Если хотите остаться надо получить PR Виза просто для въезда, можете заезжать и выезжать
-
Подскажите пожалуйста самый хороший Украинский ресторан
-
Или может я что-то не так поняла 🙄
-
Можно спросить А если у меня в интродакшн леттер написано дано на 3 года разрешение а визу дали на 10 лет Это как понять? Придется продлевать вору Пермит в Канаде через 3 года?
-
Вот такое
-
В аккаунте своём
-
Є хтось в онтаріо сейнт катарінс? Є робота за 30 хвилин 30$. РОЗКЛЕЇТИ НА ВУЛИЦІ ОГОЛОШЕННЯ
-
Подскажите. Это письмо о WP в своем кабинете смотреть или на почту присылают. Я получила визу в августе 22. Письма не было такого
-
В кризис форму
-
Т, вашу репутацию увеличил Anna. 🏆 Ваша репутация 493
-
Спасибо. Нам такое не прислали😐
-
Здравствуйте. Была ли ситуация у кого-то, когда долго не было возможности вклеить визу и отправить паспорт. Можно ли потом отправить или вся процедура аннулируется? Был ли у кого то такой опыт?
-
Доброго времени суток! Есть работа на удалённой основе Опыт: не нужен Если интересно ставьте + в ЛС
-
І просто хочу знати що мені ще прийде щоб я зміг його забрати
-
Ну я вже здав паспорт на вклейку
-
А что Вы ждёте?)
-
В мене питання А після POE Introduction Letter-WP я отримаю ще якийсь лист в свій IRCC portal?
-
Доброго дня . Хочу попросити про допомогу , намагаюсь з дитиною виїхати з окупації потрапили під сильні обстріли. Машина зламалась. Стоїм.мені потрібно викликати авто щоб допомогли. Якщо може хтось позичити 200 чи 300 грн. Я поверну як виберусь. Вибачте якщо щось. Дякую велике🙏🙏 повірьте не обманюю все зло повертається я знаю. дитиною страшно дуже . Нічого не можу зробити. В дитини істерика не можу заспокоїти На чужих грошах щастя не буде. Господь все бачить. Зрозумійте правильно зараз безвихідність. Мені дуже соромно перед вами.
29 Jan 2023, 14:15
103232/127710
40 minutes ago