🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Ми так само на майбутнє поділимось цією історією у всіх групах, перевіряйте людей, не давайте грощі наперед, а цього Толіка-єболіка, можете сміло слати за Кораблем. Це чмо, якому війна лише допомогла, бо є багато моментів на яких людям можливо «ДОПОМОГТИ», продовжує це робити. Бо люди не в курсі діла. Якщо когось так само розвели, мені шкода але буду чекати ваше повідомлення в приватні. ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
-
Далі - обіцянки повернути гроші, дівчина на лікарняному до пятниці, потім до суботи, потім ще тиждень - вже два тижні одні обіцянки, що з дня на день поверне грощі і нічого більше. Воно знає ситуацію що на цьому тижні мій хлопець їде в іншу країну і знайти його вже не буде актуальним. Я маю сфоткані дані паспорту, бо з самого початку, коли моя мати привезла Анатолію його паспорт , я вирішила, що краще перестрахуватись та зробити фото.
-
Далі вийшли розмовляти, тобто він готовий був зустрітись - Анатолій наплів, шо з’явилась третя жінка, котрій потрібно оплатити, ітог хлопець дав йому наперед 350€. ( з рук в руки, без розписів, на довірі. Так. сам зробив похибку.) Заяву не напишеш. Людина «розумно» робила своє діло. Завжди телефонував, смски не писав практично). Далі назначена дата - 8 число, сам їдеш і тебе зустрінуть. І хлопець аби не переживати, попросив одне, дати номер жінки, яка його зустріне, може цей Анатолій не буде на зв‘язку. Тут і почалось: «ти мені не виріш», «та я верну тобі грощі», «не роби з мене дурника». Ми віришили розірвати з ним діло, бо це була остання крапля всього дивного що відбувалось.
-
Жила з хлопцем в Будапешті. Батьки в Ужгороді, то часто приїжаю до них. Та стараюсь допомагати чим можу українцям з группи «Українці в Будапешті», щось привезти з України, щось відвезти до України. Я допомогла Анатолію привезти з України паспорт, безкоштовно, у відвовідь отримали собі на голову лише вилите гімно. Так як мій хлопець Ілля зараз має змінити місце проживання, цікавились в той день в цій тг-группі за те, як дістатись до Німеччини, і НАШ ГЕРОЙ відповів мені у Телеграмі, типу він допоможе з інформацією, а може і з роботою, і з тим, як дістатись до місця призначення. Втерся в довіру, сказав що працював у Німеччині і навіть допоможе безкоштовно. Допоможуть із тимчасовим захистом , переїхати допоможе , розселити і ще і роботу знайде. І ні нам не здалось дивним, бо ми завжди допомагаємо безкоштовно ще і накормим і речей дамо кому потрібно.
-
до вашої УВАГИ ‼️ Дочитайте пост для вашої ж безпеки. Героя звати - Анатолій Нікулін Шахрай! Кидає хлопців, на здавалось би маленькі суми, які можна пробачити(він так думає тому і продовжує робити). Але деякі люди на цю сумму живуть місяць. Так само як і ми.
-
Для чего Вам нужен тот Вытяг про отсутствие судимостей?
-
Легче всего через Дию заказать, а потом просто сделать перевод с аффидавитом. Всё.
-
На PR когда время прийдёт
-
Тогда закажете в Дие, когда время придёт Потому что с Нового Года Канаде нужен будет апостиль
-
СЛАВА УКРАЇНІ. Вибачте що пишу за таке , мені дуже ПОТРІБНО поповнити мобільний рахунок. Я служу в 95 бригаді ЗСУ. 2 штурмовий батальйон. У КОГО Є МОЖЛИВІСТЬ, НАПИШІТЬ В ОСОБИСТІ ПОВІДОМЛЕННЯ. Розумію що зараз багато розводів, тому можу дати свій інстаграм щоб довести що я реальна людина або поговорити по відео! ДУЖЕ ПРОШУ НЕ МОВЧІТЬ! ЯК ЗАВГОДНО МОЖУ ДОВЕСТИ ЩО ЦЕ ПРАВДА
-
УВАГА!!! Шукаю власників бізнесу які хочуть збільшити потік клієнтів . Я - таргетолог. Роботу виконую совісно та відповідально.Кожен проект - для мене кейс. Пишіть "+" в повідомлення щоб отримати БЕЗКОШТОВНУ консультацію 📩
-
Health card обязательно нужна? Просто я хочу сдать мед. осмотр в другой стране и не делал эту карту😓