🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
УВАГА!!! Шукаю власників бізнесу які хочуть збільшити потік клієнтів . Я - таргетолог. Роботу виконую совісно та відповідально.Кожен проект - для мене кейс. Пишіть "+" в повідомлення щоб отримати БЕЗКОШТОВНУ консультацію 📩
-
Вітаю! Знову актуально) Є кімната для 1 ДІВЧИНИ, в аренду в даунтауні з Грудня. Кондо 1+1 + ден, Adelaide & John, 5 хв від метро, та 5 хв від CN tower. В будинку є бассейн, зал, лаунж, терраса BBQ, party toom. Вільна кімнате з балконом, без мебелі, без дверей, але шторка все закриває, якщо є бажання можна переробити. В дені живе ще одна сусідка. 1100$ в місяць all included. Шукаю сусідку з роботою або з випискою із банка про платоспроможність. Ніяких величезних депозитов, оплата лише за перший і останній місяць. Якщо зацікавлені, будь ласка напишіть мені в особисті повідомлення! +4168210375
-
Пoдбираeм кoллeктив Удaлeнный вид Cвoбoдный грaфик В нeдeлю oт 630 eur Для пoдpoбнocтей, пишитe в лc
-
там же на першому фото бачно башту Торонто )))
-
чи то треба як в інстаграмі сотню хештегів поставити ? 😆
-
так він і вказан)) на першому фото )
-
Розпродаю цигарки 35$ заблок Етобико
-
🤷♀️🤷♀️🤷♀️
-
ну не значти Торонтівську башту то вам так купу балів для пр відмінусують 😄
-
тобто? є багато людей котрі хочуть розмістити оголошення, то виходить їм теж робити нічого ото сидіти і вишукувати правила? чи вони навмисно так заховані що ті хто захоче з ними ознайомитись той сам дурень? 🤷♀️
-
погортала я закріплені повідомлення і інфо чату, ніде доречі ці правила не озвучені 😄 немає їх))
-
Не вказати правила чату щоб потім наїджати на людей за їх не виконання 😆 браво ))
-
Ещё раз повторяю, надо указывать в своем объявлении место локации. А не думать и гадать где это находится. Надеюсь доступно все объяснила. Если Вам скучно Юлиана, займитесь чем нибудь полезным..в противном случае будете свои комментарии оставлять только в чате Альберты
-
Теж не коректно. Бо все це було з відповіддю на мої повідомлення. Якщо не мені то і не тегайте мене)))