🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
чи то треба як в інстаграмі сотню хештегів поставити ? 😆
-
так він і вказан)) на першому фото )
-
Розпродаю цигарки 35$ заблок Етобико
-
🤷♀️🤷♀️🤷♀️
-
ну не значти Торонтівську башту то вам так купу балів для пр відмінусують 😄
-
тобто? є багато людей котрі хочуть розмістити оголошення, то виходить їм теж робити нічого ото сидіти і вишукувати правила? чи вони навмисно так заховані що ті хто захоче з ними ознайомитись той сам дурень? 🤷♀️
-
погортала я закріплені повідомлення і інфо чату, ніде доречі ці правила не озвучені 😄 немає їх))
-
Не вказати правила чату щоб потім наїджати на людей за їх не виконання 😆 браво ))
-
Ещё раз повторяю, надо указывать в своем объявлении место локации. А не думать и гадать где это находится. Надеюсь доступно все объяснила. Если Вам скучно Юлиана, займитесь чем нибудь полезным..в противном случае будете свои комментарии оставлять только в чате Альберты
-
Теж не коректно. Бо все це було з відповіддю на мої повідомлення. Якщо не мені то і не тегайте мене)))
-
Окей) тоді і я лише вказала на те що треба скоректувати ваше повідомлення, так як ви написали що інформація про розміщення оголошень вказана у правилах, але вона не вказана у правилах.
-
Теж не коректно) Канада це країна вільних людей і я маю право самостійно вирішувати де мені розважатися))