🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
ну не значти Торонтівську башту то вам так купу балів для пр відмінусують 😄
-
тобто? є багато людей котрі хочуть розмістити оголошення, то виходить їм теж робити нічого ото сидіти і вишукувати правила? чи вони навмисно так заховані що ті хто захоче з ними ознайомитись той сам дурень? 🤷♀️
-
погортала я закріплені повідомлення і інфо чату, ніде доречі ці правила не озвучені 😄 немає їх))
-
Не вказати правила чату щоб потім наїджати на людей за їх не виконання 😆 браво ))
-
Ещё раз повторяю, надо указывать в своем объявлении место локации. А не думать и гадать где это находится. Надеюсь доступно все объяснила. Если Вам скучно Юлиана, займитесь чем нибудь полезным..в противном случае будете свои комментарии оставлять только в чате Альберты
-
Теж не коректно. Бо все це було з відповіддю на мої повідомлення. Якщо не мені то і не тегайте мене)))
-
Окей) тоді і я лише вказала на те що треба скоректувати ваше повідомлення, так як ви написали що інформація про розміщення оголошень вказана у правилах, але вона не вказана у правилах.
-
Теж не коректно) Канада це країна вільних людей і я маю право самостійно вирішувати де мені розважатися))
-
Нагадаємо, що програма CUAET закрилась 15 липня 2023 року. Однак, українці можуть скористатись заходами post-CUAET, які передбачають відкриття візи на загальних підставах та подання аплікації на відкритий дозвіл на роботу після прибуття до Канади. Необхідні кроки: 1) Подати онлайн-аплікацію на візу. Процес доволі простий, однак, оскільки подача тепер на загальних підставах, то потрібно буде надати документ про фінансовий стан. Оскільки ви їдете до Канади туристом, то ви повинні довести, що маєте гроші забезпечувати себе. 2) Як тільки прибули до Канади, подаєте онлайн-аплікацію на дозвіл на роботу. Розгляд аплікації зараз займає до 140 днів. Увесь цей час ви у статусі туриста без права роботи! Це дуже важливо розуміти, бо вам потрібно мати кошти для проживання, харчування, медичних послуг тощо. Якщо є можливість, придбайте медичне страхування. 3) Як тільки ви отримаєте дозвіл на роботу, відразу оформіть номер соціального страхування (SIN number) та картку медичного покриття у вашій провінції.
-
Привіт усім! Сорі за тупе питання, але чи видають ще грошову допомогу по програмі CUAET?
-
Юлиана Фокс, вашу репутацию увеличил Mari Horobets. 🏆 Ваша репутация 5
-
Супер, дякую за інформацію!
-
Якщо заїхати в Канаду до 31.03.2024 то так
-
де вечірка?