🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Підскажіть будь ласка, така ситуація, не встигли біометричні дані здати в 30 днів , як було зазначене, прийшов лист з відмовою, якого я не бачила🤦♀️ перед цим при першій можливості поїхали слали біометрію в Києві, тепер читаю що 30 днів для сдачі відмінили, то чому тоді прийшла відмова? Чи чекати ще на якесь рішення після сдачі біометріі? Підскажіть будь ласка, може хто також з таким питанням стикався?
-
Тоже не успела на биометрию и пришел отказ. Причем отказ пришел спустя 2 месяца после истечения 30ти дней для сдачи биометрии. Мне посоветовали звонить напрямую в Канаду и попробовать обьяснить ситуацию чтобы дали возможность продления. Мою ситуацию взяли на рассмотрение, мне пришло извещение на почту. Но, не думаю что мне продлят,т.к.рассмотрение длится уже долго. Так что второй вариант который мне посоветовали-просто создать новую апликашку и уже на общих основаниях подаваться по рабочей визе.
-
Как и писала, читайте внимательно письмо отказа и следуйте его инструкции.
-
БІОМЕТРІЯ, ВАЖЛИВЕ ОНОВЛЕННЯ‼️ 📎З 31 березня 2023 року кінцевий термін надання біометричних даних більше не подовжуватиметься автоматично і становить 30 днів ‼️ 📎Якщо ви отримали лист з біометричними інструкціями ДО 31.03.2023 - потрібно записатися на здачу біо якнайшвидше ‼️Якщо IRCC не отримає ваші біометричні дані вчасно, вони не зможуть обробити вашу заявку Деталі у дописі, вся інфомація з офіційного сайту 🇨🇦 www.instagram.com/p/CqYDOoULX_Q/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
-
🟢Якщо ти тільки приїхав до Калгарі це тобі знадобиться:🟢 ⬇️⬇️⬇️ Перші кроки... 🤪.Поки не приїхали забронювати собі житло наприклад на airbnb. ( зараз у Калгарі надають безкоштовно житло на 2 тижні ⬇️⬇️⬇️ t.me/UKRinCA/478) 🤨 По прильоту в першому аеропорту Канади отримати Ворк перміт. 🧐. В аеропорту ще присутні волонтери, вони можуть вам надати безкоштовну машину до місця вашого перебування. У Калгарі це кабінет номер 17 🤓. Треба купити sim картку (Koodo гарний мобільний оператор) 😎 В Service Canada виготовити SIN номер ( гугл карта в допомогу) 🥸.Відкрити рахунок в банку Мені подобається ScotiaBank ✅Відкриття банківських рахунків, кредитних карток, кредитування житла. Рахунки та кредитування для бізнесу: Дмитро @kvasnetskyy, тел.7802571091 Scotiabank, відділення 1303 Centre St N, Calgary 🤩. Виготовити хелс-картку (Звернутись до Будь-якого regesrty) 🥳 Виготовити картку мед страхування Alberta health benefits (відправити анкету до Едмонтону) 😏. Пройти мед обстеження 🤪😒.Зробити ІD карту Альберти, або змінити водійське посвідчення 🪪 🤪🤪. Знайти сімейного лікаря. albertafindadoctor.ca/find-a-doc/map?fbclid=IwAR1y-szC3GzSwUG0kumbfsxfJ-Du3OBgrBGM3ofcM3AjJ3B3NOmzpV8EdiY_aem_AcHg7H7H0XIoB3cNifai5XfB-g2_hzQBZb4FVo_-GuveVuuaoVG6yMahA9C3l1wKfAw 🤪🤨. Шукати житло t.me/UKRinCA/50 🤪🧐. Шукати роботу t.me/UKRinCA/49 🤪🤓. Шукати авто 🚙 Пишіть мені @Aevgen24 , я познайомлю вас хто зможе допомогти з підбором авто. 🤪😎. Страховка авто , та життя🚙 t.me/UKRinCA/413 🤪🥸. СТО та сервіс авто 🚙 t.me/UKRinCA/467 🤪🤩. Работа в доставку їжі Пишіть, я все розповім та допомогу як підключитись. А якщо ти в Калгарі, то можеш приїхати до мене і я особисто допоможу з підключенням. Посилання для реєстрації www.uber.com/signup/drive/deliver/?invite_code=w7swqjf7xnkd 💩 @Aevgen24 пишіть для допомоги 🤪🥳. Поїздки на відпочинок в Гори 🏔️ t.me/Calgary_Banff_Ua 🤪😏 Стоматолог Безкоштовно по бенефітам полікувати зуби 🦷 +1 (403) 265-5888 Адреса👑 1420 9 Ave SE #24, Calgary, AB T2G 0T5 Працює Олександра ( українка) 🤨😒 Підключення Електроенергії та комунальних послуг від ENMAX ⬇️⬇️⬇️ www.enmax.com/referral?rafguid=0050569C3EF71EDD8A94042352C2078C 🤨🤪 Записатися на екзамен та оцінити свій рівень англійської мови ⬇️⬇️⬇️ www.immigrantservicescalgary.ca/clarcregistration/ 🤨🤨 Де я можу купити квитки на літак ✈️ до Канади? Гуманітарні 🎫 квитки зі знижками. ✅ tickets2canada.com Цей список буду оновлювати. Пишіть, що корисне можна додати?)
-
🎯Шукаю менеджерів в українську компанію👑 Вакансія підходить для тих, хто сам шукає і любить розвиток, має інтерес до нового. Якщо Ви 👑 ⁃ і ХОЧЕТЕ РОЗВИТКУ І ЗАРОБЛЯТИ -Ви можете все це отримати з компанією Переваги - 💚Гнучкий графік 💚Безкоштовне навчання 💚Підтримка 24/7 💚необмежений потенціал доходу -дохід залежить від Вас і немає обмежень !! 💚Досвід не потрібен - потрібно тільки бажання 💚 можливість робити інших людей щасливими 💚можливість здійснити свої мрії 💚ваш бізнес завжди з Вами і Ви можете керувати ним з любої точки світу ● скідки на тури, кешбек Подробиці - в особисті 🌞
-
Раньше к этому не так относились критично. Но в последнее время требуют все больше и больше придерживаться общих правил. Вы можете по старинке, попробовать приложить сопроводительное письмо с указанием уважительной причины вашего опоздания на вклейку, дальше ваша судьба будет зависеть от настроения офицера, которому достанется ваш кейс. Удааачи
-
Я у них купил билет,но ещё не летел