🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Ми обоє військовослужбовці у відставці
-
Военная служба, иностранный муж/жена? Во всчком случае, можете написать в кризис форму, поднять дело, но это врят ли поможет.
-
Пожалуйста и вам хорошего дня)
-
Зрозумів. Дякую вам! Гарного вам дня!)
-
Какой конфиденциальности? Открою, наверное, для Вас секрет…но особой конфиденциальности в принципе нет. Кто захочет, кому это будет нужно - найдёт Вас.
-
Я це зробив з ціллю конфіденційності. Я нікого не ображав
-
Зачем Вы поудаляли свои сообщения? Это как-то неуважительно к админам, которые Вам отвечали, так и к участникам, которые могут иметь похожий вопрос
-
Я уже это пояснила. Жаль, что не понимаете.
-
Перепрошую, я вас не образив своїми діями?
-
І що? Чим ви незадоволені? Я за собою зберігаю право видаляти чи не видаляти інформацію про себе? Що я порушив?!
-
Добре, хай буде, зате цю інформацію мав цією буде бачити менше людей.
-
То, что Вы человек военнослужащий - Вы же не один такой здесь
-
А ви , хочете ображайтеся , як вам буде зручно. Хоч заблокуйте мене, раз я такий злобний порушник … і так, повідомлення яке вище я теж видалю, тому, пробачте що образив вас ще раз.
-
Так эта информация есть в ответах админа, которые остались, даже при удалении Ваших сообщений 🙄
-
Я писав про свою минулу професію, а так як тут можуть бути і не тільки добрі люди, я видалив , щоб вони не змогли використати здобуту інформацію проти мене. Я військовослужбовець, а в нас в країні війна. Відкрию для вас секрет, видаливши тут інформацію, я зменшив ризики. Так , в мене внаслідок війни, не все добре з психікою, і є параноїдальний розлад! Та людина яка мені відповіла, очевидно на мене не образилась, раз не написала
-
Повторяю. Если нужно будет кому - военнослужащего, как и его семью можно найти не так сложно.
-
Мені шкода що ви мене не розумієте. Я всього лише переживаю за себе і свою сімʼю. А ви , придумали проблему на рівному місці, з нічого…
-
Я не робила оплату тільки за кур’єра , а шукаю реквізити на сайті візового центру Варшави і не можу знайти
-
Реквизиты указаны на сайте визового центра куда отправили паспорт, если вы уже оплату сделали то доплату на тот же счет
-
Добрий вечір , відправили паспорт щойно прийшло на пошту шо потрібно за паспорт доплатити 155 злотих , а на який рахунок не пише ? Хтось має ці реквізити ?
29 Jan 2023, 14:15
106232/127447
about an hour ago