🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
О, а я одразу на сайті знайшла)
-
В мене менеджерка будинку теж прихильна до українців, в мене таке враження що пів будинку то все наші 😄 але не можу сказати що так прям усюди.
-
Повезло. А у мене - більшість телефонів не вдповідало або вже не актуально. Ну і Канада, нетворкінг) Єдина робоча формула - хто шукає - той знайде. Вони обожнюють, коли вживу приходиш, спілкуєшся, показуєш себе вічливим і т.п.
-
Люди різні. Знаю сімейну пару, що мала в кармані 300 баксів. І… в перший тиждень роботу на будові знайшов чувак, дружина його у клінінг пішла. Бейсмент вони знайшли за 800(!!) кад. Але люди чітко розуміли і готувалися до цього. І так само пара, що мала норм бабла. Тачку взяли, житло за 3200, бо як сказали «не будемо ми ж жити у гадюшнику, фу» Ну і через два місяці бабло закінчилось, роботу не знайшли, все погано, всі токсік 😄
-
То є так) тут все зав'язано або на удачі або на нетворкінгу
-
Я і сама сюди їхала зі зворотнім квитком у кармані, бо не знала як воно все складеться. То ж треба бути готовим до всього
-
Т, вашу репутацию увеличил Евгения. 🏆 Ваша репутация 529
-
Всем добрый вечер Не знаю, может , пишу не в ту группу, но волнует меня вопрос Купила билеты с Торонто до Праги Пересадка в Вене, 55 минут Транзит Кто-нибудь летел так? Успею ли я на 2 самолет? С Вены до Праги? Назад тоже билеты с пересадкой С Праги до Франкфурта, а потом с Франкфурта на Торонто Тоже 55 минут Транзит Может, кто так летел? Успею ли пересесть на следующий самолет? Спасибо
-
Летел с Праги в Торонто через Мюнхен,был транзит 1,5 часа, задержали первый рейс на час примерно и в Мюнхене успел добраться до следующего самолета ещё и ждал примерно пол часа,поэтому если лететь транзитом одной авиакомпанией то все будет тип топ по идее
-
Сеня, вашу репутацию увеличил Svitlana. 🏆 Ваша репутация 2