🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
УВАГА⁉️ Шукаю власників бізнесу, які хочуть збільшити потік клієнтів. Я - таргетолог. Роботу виконую совісно та відповідально. Кожен проект - для мене кейс. Пишіть "+"в дірект, щоб отримати аудит рекламного кабінету БЕЗКОШТОВНО📩
-
🔤🔤🔤🔤🔤🏡Возможность заработка в области цифровых активов. 💸Доход составляет от 100$ в день и даже больше. 📱Работать можно с любого устройства. ⏳Всего 1-2 часа в день для заработка. 👨🏻💻Подходит только для заинтересованных! Если ты из тех, кто долго думал и не решался - твоё время пришло — Пора начать нормально зарабатывать 💰 Пишите в ЛС! Места ограниченны!🤑
-
Планируем лететь по фойл лесс визе
-
Есть ли возможность получить ПР с айди паспортом без заграна? Спасибо
-
Всім доброго днЯ,звертаюсь до вас за порадою,я зі своєю дочкою (7 років)знаходимось у Франції,маємо тимчасовий захист, хочемо полетіти в Канаду,тому що відкрили візу нам ,і наскільки я чула ,то потрібно до 31 березня приїхати,щоб отримати дозвіл на роботу,чи може ви підказати чи можливо таке ,щоб отримати дозвіл на роботу і Канаді, і вернутися назад у Францію ,просто ми тут вже 2 роки ,і дитина звикла вже,переживаю,щоб не втратила документи тут ,а в Канаді наскільки я чула,що все дорого, і з роботою буде важко,бо і дитина буде зі мною,потрібно мати з ким її залишати
-
В аэропорту визы не дают
-
Новую визу Вам смогут дать только после окончания срока действия предыдущей
-
Нужно прилететь до 31.03.2024 чтобы его получить