🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
🚩🚩🚩🚩🚩 🚩🚩🚩 🔫Лазерний Пейнтбол 🔫 🤹Запрошуєм бажаючих на цю розвагу в Місті Калгарі Пропонуємо вам невелику паузу в робочій рутині🎯 Буде маса адреналіну, чудова можливість розвіятися, побігати та ближче познайомитися один з одним. 🤝 Дата: 2️⃣6️⃣🔤1️⃣1️⃣🔤2️⃣3️⃣ Час: 1️⃣9️⃣🔤4️⃣0️⃣ Місце повідомимо після реєстрації. 📍 ❗️Не забудьте підтвердити свою участь за посиланням- ✅✅✅ ⏩@synergyclubcalgary оскільки кількість місць обмежена. 🔥⏪ Усе спорядження надається на місці. Просто приходьте та насолоджуйтесь неймовірним часом! 🚀 З найкращими побажаннями, Synergybusinessclub
-
Доброго дня Цікавить таке питання Я не сильна у податковій системі Є сенс йти на 2 роботи чи вийде більше податків, ніж прибутку?
-
Добре, зрозуміла Дякую
-
Літак може запізнитися, потрібно заповнити декларацію, взяти воркпермит, знайти свій термінал, пройти контроль, прийти на місце посадки яка закривається за 15хв до відльоту. Це практично малореально, спробуйте замінити квиток на останній рейс на пізніше. Як ні то беріть на пізніше. Воркперміт значно дорожчий за квиток.
-
CALGARY
-
🏠 Здається кімната в 3-х кімнатній квартирі - 750$ 📍 Адреса: 2376 Millbourne Rd W Northwest . В місті EDMONTON 🔥 Все включено: інтернет і комунальні послуги. У квартирі проживають два хлопці. 📆 Можна заїхати найближчим часом, навіть завтра. 📞 Контакт: +1 (825) 977-4803
-
Дякуємо ,сьогодні зібрали ще біля 1000 €. Всім низький уклін за теплі слова підтримки! Ваша кожна гривня зараз для нас на вагу золота, не будьте байдужими 🙏🇺🇦 ПРОШУ ВАШОЇ УВАГИ Я Вдовиченко Вікторія Михайлівна Зараз у мого онука, Валерія дуже складна ситуація зі здоров'ям через вогнепальне наскрізне кульове поранення, контузію спинного мозку, порушення органів малого тазу та больовий синдром нижніх кінцівок. У наслідок цього йому дуже потрібен нейромодулятор Intersteam. За допомогою цього пристрою він зможе контролювати функції прямої кишки й сечового міхура. Це дуже важливо для його здоров'я, прошу зрозуміти, адже зараз йому надзвичайно складно. Але щоб придбати цей пристрій нам потрібно 35000$, що є просто неможливою сумою для нашої сім'ї зараз! Прошу всіх небайдужих людей допомогти поширити це прохання, документи. Прошу підтримати цей збір на апарат для мого онука! Дякую кожному, хто приєднається до цього! Безмежно вдячні за кожну гривню, нажаль так сталося що приходиться просити допомоги, адже ми неочікували що вся фінансова ноша ляже на нас. Така фінансова скрута що навіть на їжі стараємося економити... Віримо в найкраще! Дякую кожному хто долучився. Зібрано 15,311€/35000 Хто має можливість та бажання , допоможіть нашій родині 🙏 Реквізити: Мама Оля 5168180012445836 PayPal: [email protected]