🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Дякую
-
Привіт, мені потрібен особистий помічник жінки чи чоловіка, який міг би працювати на мене, вакансія — це просто людина, яка може займатися моїми справами, поки я не вдома, оплата хороша, це фіксована зарплата, без вікових обмежень, це робота, яка дає вам час, щоб продовжити свою іншу роботу, ви можете надіслати мені повідомлення, якщо ви зацікавлені, щоб я міг пояснити вам докладно, дякую
-
❕Работа в доставку їжі Пишіть, я все розповім та допомогу як підключитись якщо є авто та Канадські права. А якщо ти в Калгарі, то можеш приїхати до мене і я особисто допоможу з підключенням та розповім нюанси. Посилання для реєстрації 📣 t.uber.com/referral/?invite_code=tr44qe3rajn6 Потрібно взяти справку !Summary of driving record 📣 @Aevgen24 писати для допомогти
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи відновлював хтось втрачений SIN? Чи легко це зробити в Service Canada?
-
🏠 Здається кімната в 3-х кімнатній квартирі - 750$ 📍 Адреса: 2376 Millbourne Rd W Northwest . В місті EDMONTON 🔥 Все включено: інтернет і комунальні послуги. У квартирі проживають два хлопці. 📆 Можна заїхати найближчим часом, навіть завтра. 📞 Контакт: +1 (825) 977-4803
-
Усім привіт,таке питання маю візу візітор по програмі CUET але потрібно було воркер ,чи можу я по приїзду в Канаду отримати ворк ,або якісь документ,якщо так то де і як його можна отримати і скільки часу він робится і на скільки часу даєтся.дякую за відповідь.
-
На оф.сайті пишуть, що не потрібна транзитна віза, якщо є віза в Канаду
-
так, в мене була візітор і дали ворк перміт
-
Для этого Вы ещё должны выполнить условия транзита. Если условия не выполняются - нужна британская виза
-
Аеропортова транзитна віза не вимагається, якщо особа прямує транзитом через аеропорт Великої Британії без виходу з цього аеропорту, без зміни терміналу, без проходження паспортного контролю та володіє підтвердженими квитками для вильоту із Сполученого Королівства в той же день (до 23 год.
-
Добрый день , ситуация такая ситуация я через свой аккаунт в миграции по CUAET заполнила анкету и супругу, супрг не гражданин Укр , теперь просят свидетельство о браке на английском нотариально , также просят указать номер заявки супруги с украинским гражданством , и не могу понять где мне указать номер моей заявки когда буду отправлять доки мужа Кто сталкивался с таким ?