🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Для этого Вы ещё должны выполнить условия транзита. Если условия не выполняются - нужна британская виза
-
Аеропортова транзитна віза не вимагається, якщо особа прямує транзитом через аеропорт Великої Британії без виходу з цього аеропорту, без зміни терміналу, без проходження паспортного контролю та володіє підтвердженими квитками для вильоту із Сполученого Королівства в той же день (до 23 год.
-
Добрый день , ситуация такая ситуация я через свой аккаунт в миграции по CUAET заполнила анкету и супругу, супрг не гражданин Укр , теперь просят свидетельство о браке на английском нотариально , также просят указать номер заявки супруги с украинским гражданством , и не могу понять где мне указать номер моей заявки когда буду отправлять доки мужа Кто сталкивался с таким ?
-
Хочете, щоб ваша дитина досягла успіху в майбутньому? Наша онлайн-школа пропонує безкоштовний пробний урок з програмування (Scratch, Minecraft, Roblox,Python) Також курси англійської, та математики допоможуть підтримувати знання вашої дитини на високому рівні Запишіться на пробний урок вже сьогодні💗
-
Доброго дня, не потрібно декларувати 10 тисяч доларів - то на родину, чи на одну особу?
-
Я просто не можу знайти інформацію, то ліміт на одну людину, чи на всю родину(
-
Дякую)
-
Це ліміт на одну людину
-
Добрий день, можливо хтось їхав з України на потязі в Варшаву, чи дуже сильно перевіряли на границі? Дякую
-
Чемодани сильно дивляться?
-
Anna, вашу репутацию увеличил Viktoriia🌸. 🏆 Ваша репутация 1
-
Дякую